Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращ обрат! Общински шеф от ГЕРБ е убиецът на баща ми, не 6-годишното дете, изригна синът на жертвата във Виноградец

По две версии работят в момента разследващите на смъртта на 47-годишния Наско Тонкев от Виноградец, собственик на заведение „Градина” в селото.

Едната е нелеп инцидент, при който 6-годишно дете е произвело неволен изстрел, а другата – прикриване на убийство, съобщава Нова телевизия.

Към момента е задържан собственикът на оръжието – Лазар Влайков, председател на Общинския съвет в Септември.

Инцидентът става по време на празненство в заведението по повод рождения ден на соченото за неволен убиец момче.

Пред Нова телевизия Димитър (на снимката), син на собственика на ресторанта Атанас Тонкев, твърди, че оръжието, с което е убит баща му, е с тежък механизъм, който не може да бъде задвижен от детска ръка. Димитър е категоричен, че баща му е убит, а замесените в престъплението искат да прикрият следите, „измивайки“ се с 6-годишното дете. И намекна, че притежателят на оръжието е истинският килър.

Съсед, който живее до ресторанта, твърди, че освен фойерверките, които били пускани за рождения ден на момчето, е чул и „поне три изстрела от автомат и още такива от пистолет“. Възрастният мъж е категоричен, че не би объркал гърмежа на фойерверките с този от изстрели от оръжие.

Към момента се провеждат разпити на всички лица, присъствали на инцидента. С оглед на възрастта му детето, с което в момента работят психолози, ще бъде разпитано в специалната „Синя стая“ в Пазарджик на по-късен етап. Именно това е мястото, предназначено за провеждане на разпити на малолетни пред съдия със задължителното присъствие на психолог.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя на Общинския съвет в гр. Септември Лазар Николов Влайков.

Партията оттегля политическата си подкрепа от Влайков като общински съветник и председател на Общинския съвет в Септември, както и го призовава да напусне общинския съвет като подаде заявление за прекратяване на пълномощията му като общински съветник, съобщиха от пресцентъра на партията.

От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност.

Източник: 7dniplovdiv.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!