Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Идват ли избори? ГЕРБ започнаха да раздават държавни поръчки на цигански барони...

В последните седмици е започнало масово раздаване на малки обществени поръчки (под 1 млн. лв.) на ромски капиталисти, научихме от наши достоверни източници. ГЕРБ прави това винаги преди избори, с което си осигурява няколко стотин хиляди гласа през контрола на въпросните неформални лидери в гетата.
Става дума основно за поръчки за строителство, ремонт на пътища, саниране и пр. - все дейности, в които част от работниците са цигани. После тия цигани по заповед на шефа си, докарват цялата рода да гласува за Бойко. Иначе ще останат без работа в бъдеще. В случая герберите дори не купуват гласовете, защото ромите не получават нищо. Изнудват ги чрез заплаха да си изгубят работното място. А парите отиват у бароните и техните палати.

Август е месецът, който трябваше да е супер спокоен политически. Вместо това държавата ври и кипи като изгърмяха скандалите с Валери Симеонов, Макрон, учебниците за бедни и пожарите за милиони в Пирин. На 11 септември е планиран супер протест, който се очаква да събере поне 50 хиляди души пред Парламента. Като цяло, в момента спрямо управляващата партия се натрупва неудържима неистова омраза, която не е ясно на къде ще избие.
Най-лекият вариант е  до Нова година да има избори. Които ГЕРБ отново се гласи да печели с манипулирания вот, държавната администраци и циганите.

Добри Божилов

http://www.gudelnews.com/2017/08/blog-post_374.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!