Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хубавото време на света свърши

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Тия дни си мисля, че хубавото време на света свърши. И това е много опасно за тия дето сега са над 15 и под 30. Те са възпитани с очакването за неолиберален сладък живот. Т.е. с това да правят кариера, да родят едно дете, със зор, да имат пари, и да обикалят по света. Това искат тези младежи. Но всъщност става точно обратното. Светът тотално се “сговнява”, и реално трябва нагласа за обратното – по-малко пари, по-малко удоволствия, по-малко туризъм, повече деца, и да обучаваш тия деца да могат да се бият. Светът се сговнява, а поколението 15-30 е обучено на сладкия живот на неолиберала.

Тия под 15 има шанс все още да се превъзпитат. Тия над 30 трупат жизнен опит и сами виждат какво се случва. Но това поколение ще изяде дебелото на дървото. На сблъсъка на мечти и илюзии със сговнена обективна реалност.

Всъщност, общо погледнато всичко е много просто. През Студената война, и Изтокът и Западът живееха добре. После Изтокът пропадна, а западът получи рог на изобилието от плячкосването на Изтока. Получи се една илюзия за възможен сладък живот, който е над възможностите, като не се прецени, че това е плячкосването на нещо, дето ще свърши. А парадоксът е, че така накараха Изтока да мисли, че именно това охолство е възможно и за него.

Сега бонанзата свършва, идват тарамбуките, икономиката е в Китай, а ако я върнем, ще е със заплати като китайските. А не като френско-немските.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Светът се сговнява, тия от 15 до 30 трябва да направят много остър завой във възгледите си. Да копат, да раждат деца, да трупат дом, и може би да се въоръжават.

А не да се кефят на нискотарифните авиокомпании и да стават месо за мачкане под колелата на орките…

Добри Божилов, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!