Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Планът на Саудитска арабия за ислямизация на Балканите

Темповете на развитие на саудитския план за ислимизиране на Балканите се развива планово, обхваща едновременно няколко страни, за да може разпространението на исляма да изглежда като естествено явление на фона на удобната и тотална «толерантност», която пропагандира ЕС.

Маркетинговият ход под названието «талерантност» работи добре в Европа, където ислямистките центрове, училища и различни търговски точки предлагат не само запознаване с исляма чрез литература, а и изкушения чрез красиви украшения.

И докато европейската «толерантност» постига пълен морален упадък, легализирайки гей-браковете, прероденият ислям нежно се вмъква в умовете чрез култа към образование и пълното осъждане уж на тероризма, обещавайки на целия свят (ако може едновременно на всеки) това, от което най-много се нуждае.

Например, бумът на изграждането на джамии е не просто необходимост, а една от приоритетните посоки в плана на ислямизацията.

НПО в различни балкански страни наливат пари от Саудитска Арабия за изграждането на ислямистки училища, джамии, за подготовката на преподаватели, издаването на литература…
Всичко е измислено до най-малки детайли, имайки предвид психологията на народите.

Точно така, както бе измислен до най-малки детайли проектът ИДИЛ.

Възпитаването на любов към вярата, пълно самоотдаване и правилност, щедро и с увлекателни думи издигат не просто джамии, а нов път, по който рано или късно всички трябва да тръгнат.
При подобно виртуозно изпълнение, изграждането на джамии по никакъв начин не може да прилича на ислямизация.
На пръв поглед.

Макара джамиите на Саудитска Арабия да се различават от традиционните, те извършват тих джихад.

Те са мощен геополитически инструмент за разпространението на ислямизма не само на Балканите, но и по цяла Европа

News Front 

Борисов от Саудитска Арабия: Нито Тодор Живков е идвал тук, нито царят (видео)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!