Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Папата отсече! Правата на нелегалните ислямски нашественици стоят над националната сигурност!

Папа Франциск: 'Корана и Библията са едни и същи'
Папа Франциск: "Корана и Библията са едни и същи"

Черният Папа – Тайните на Ватикана: Черният папа контролира света? – настоява страните да подобрят значително приема на мигранти и да спрат всякакви колективни експулсирания, подчертавайки, че достойнството на мигрантите и правото на закрила стоят над тревогите за националната сигурност, съобщава „Асошиейтед прес„. /http://bultimes.com

Папа Франциск: 'Корана и Библията са едни и същи'

Франциск изми и целуна краката на нашествениците газещи Християнска Европа на Велики четвъртък

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Папа Франциск поиска страните да подобрят значително отношението си към приемането на мигранти и да спрат колективните депортации.
По думите му достойнството на мигрантите и правото им на закрила стоят над безпокойствата за националната сигурност, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Франциск поиска правителствата да приемат, закрилят, подкрепят и интегрират мигрантите, заявявайки, че посланието на Исус за любов се корени в приемането на "отхвърлените странници от всякакви възрасти".

Папата поиска по-засилен и опростен процес на предоставяне на хуманитарни и временни визи и окачестви произволните и масови депортации като "неуместни".

По думите му принципът за гарантиране на достойнството на личността "задължава винаги да се дава предимство на сигурността на личността пред националната сигурност".

Това послание на папата, което има политическа насоченост, беше отправено във връзка със световния ден на бежанеца, който Римокатолическата църква ще отбележи на 14 януари 2018 г.

Източник Дир.бг 

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!