Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българите са в амнезия, явно вече никой не помни какво означава Истински Българин

Има ли такава Държава, да пребият беззащитно момиче на 13 години, посред бял ден на алеята в Несебър и реакцията на обществото, е случва се. Все пак момичето е ритано в главата от някакъв с психични отклонения. Какво от това, че е на улицата, а не хоспилитазиран.

Пуснали, Шведа от Ареста, който брутално изрита в главата беззащитна българка, докато работи.

Вчера съда го пуснали под домашен арест и естествено, вече може и да е в Швеция, няма значение, че делото реално ще е през септември, все пак сега съда излиза в отпуска.

Някакъв друг другар, пък гръмнал Англичанин в крака на пътя до Оризаре – Несебърско, понеже се скарали, че англичаните карали колела в средата на пътното платно, доколкото съм запознат със закона за пътища, хората след като няма знак, да карат колела там, може да го правят, без значение, че на някъв бивш военен не му издържат нервите и се стига до бой и стрелба.

За присъдата на двамата „скитници“ във Видин, които били 14 годишно момче от София, от по пет дена обществено полезен труд, даже не искам да пиша. Това не е Амнезия, това си е направо подигравка с общественото мнение.

За Амнезията на Прокурата относно КТБ как Пеевски и Борисов не са замесени, без значение, че има поне 60 фирми на Пеевски, които са вземали от КТБ кредити.

И разни други политици не са викани, от Прокуратурата за показания и между другото и Путин и Обама не били викани.

Съобщиха от Прокуратурата.

Но пък за сметка на това някакъв Див шеф от АЕЦ „КОЗЛУДУЙ“ в едно видео твърди на служител на МВР, че ще го направи господин никой и щял да му стъжни живота.
Но пък Прокуратурата си има и тя Амнезия и за какво и да се намеси, все пак тоя шеф се назначава от управляващата партия.

А за Амнезията на един депутат собственик на Болница в Бургас, който случайно получавал всички за гипсиране в частната си болница, след като му ги пращат от Спешният Център, естествено срещу заплащане, за него какво да напиша, човека е толкова не е замесен в поредната схема, но пък за сметка на това получава ефирно време да каже колко лоша е здравната система. Но Амнезията е страшна и човека изобщо не си спомня, че е участвал в направата на закона и в някаква здравна комисия в Парламента.

Но най – страшната АМНЕЗИЯ е обхванала така наречените ни депутати, които толкова бързо забравят всичко, което обещават преди Избори, че май всички са за освидетелстване и пращане в лудница.

Една АМНЕЗИЯ са получили и хората, явно вече никой не помни какво означава Истински Българин.

Атанас Калев

http://bultimes.bg/bulgarite-sa-v-amneziya-yavno-veche-nikoi-ne-pomni-kakvo-oznachava-istinski-bulgarin/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!