Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В социалните мрежи избухнаха, искат доживотен затвор без право на помилване за убиеца на Алекс

След трагичната новина, че 18-годишният Александър е умрял, в социалните мрежи възмущението на хората от случилото се не затихва.

За случилото се обвиняват най-вече безродните ни политици, които години наред крадяха пари под предлог, че извършвали „интеграция“

„Ето ви е интеграцията, лайнари“, коментира във Фейсбук разярен гражданин.

За 27 години на кражби и облагодетелстване на циганската престъпност стигнахме до положение, където псевдоправителството да е напълно неадекватно на случващото се в страната.

Хората са разярени и коментират, че на убиеца на Алекс ще му се размине, понеже от БХК ще платят на най-скъпите адвокати. Всеки очаква присъдата да бъде снизходителна, понеже това бил ром и ала бала простотии, които ги слушаме вече 27 години.

Този път обаче всички се заканват, че няма да оставят да му се размине. Хората искат доживотен затвор без право на помилване. Самото престъпление е уродливо, това да убиеш човек, понеже няма цигара да ти даде какво е?

От Национален Протест срещу безобразията в България се заканиха, че няма да допуснат поредното безобразие, като убиецът се измъкне безнаказано.

„Няма да мълчим и не трябва да допускаме да се измъкне безнаказан, нали?

Трябва да обърнем особено обществено внимание, за да предотвратим поредното безобразие!

Искаме справедливост!!!

Споделяйте!“

http://bultimes.bg/v-sotsialnite-mreji-izbuhnaha-iskat-dojivoten-zatvor-bez-pravo-na-pomilvane-za-ubietsa-na-aleks/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!