Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Начинът, по който се провеждат честванията за Ботев ме провокира да напиша този пост...

Начинът, по който се провеждат честванията за Ботев ме провокира да напиша този пост. Някакъв наричан президент, застаряващи войници, нов строй от демократични комсомолци, в лицето на студенти, и строй от ученици от малцинствата - все карикатури, които трудно разпознават ляв и десен крак, нежели маршировка. С идиоти, каквито тук са в изобилие, трудно се прави държава, затова да продължим в техния стил, белки им светне нещо в програмираните мозъци.

Милият Ботев, буен младеж, съвсем различен по дух от днешните, направил грешката да се образова отлично и отново противоположно на тези в строя. Да не говорим за лумпените събрани от кол и въже пред строя. И така. Този буен, понякога грубоват и циничен образован младеж бил дълбоко съкрушен от бездушието на собствения си народ. Правил редица опити да го събуди, но и той не успял.

Затова решил да направи флашмоб на кораба "Радецки", по случай военно учение на българска войска в собствената й територия. Били въодушевени и в добро настроение, не по различно от английските войски, които точно на 2 юни минават през България, за да правят флашмоб на руската граница. В ония години, обаче, Ботева развил военното учение на българската войска, като решил да отреже всяка глава с фес пред очите си - българска или турска, за да не се нарушават мултикултурните ценности. Така решил Ботев, но българите решили, че е по безопасно под фустите на жените им, а богатите българи били предатели до последния. Същото като в наши дни. Спечелил Ботева, само една реална битка с турците, но войната срещу вечно спящите българи била неговата слава...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!