Tyxo.bg counter

Намажете лицето и косата си с водка: Резултатът ще ви опули, невероятен е!

Експериментирайте като намажете лицето и косата си с водка, ще останете удивени от резултата!

Предпочитаната от мнозина водка не само може да се пие и да подобрява настроението. С нея се повишава настроението, но при завишено количество боли и глава. Уникалната напитка обаче има и други предимства.

Тя е невероятен начин да си стегнете и почистите кожата. Необходимо е само памуче, потопено в алкохола. И веднага ще почувствате освежаване и стягане на кожата.

Изчиства и черните точки и стяга порите на лицето. Повтаряйте процедурата сутрин и вечер. Но тя е благоприятна само при жени с мазна кожа.

Освен това водката може да премахне и лошия дъх. Правите следната смес. В отварата се слага четвърт чаена чашка канела и две чаши, от същия калибър, с водка.

Сместа се запечатва за седмица в шише, което да е изолирано от въздуха. След седем дни прецедете през цедка и я смесете с равно количество топла вода.

Жабурете се редовно и завинаги ще се отървете от лошия дъх.

Ако прибавите няколко капки водка в шампоана, тогава постигате невероятен ефект. Така ще почистите косата и скалпа си много бързо и ефикасно.

Ако се оплаквате от пърхут, тогава на помощ отново идва водката. Безцветната алкохолна течност е чудесно средство да се преборите с това заболяване.

Просто трябва да направите тази смес. Сложете три чаени лъжички масло от розмарин и малка чашка водка. Така приготвената домашна помада престоява в затворен съд едно денонощие.

След това се втрива в чистата коса и се правят фрикции няколко минути. Престоявате така десетина минути и изплаквате обилно с вода.

http://www.razkritia.com

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни