Tyxo.bg counter

Диета с лимон и сода (Вижте рецептата за сваляне на килограми)

Лиза Стоилова

Диета с две напълно натурални съставки вае тялото за лятото, трябват ви само лимон, сода и вода

Вижте диета, за която не е необходимо кой знае какви усилия. Ще ви трябват само хлябна сода и лимон. Както и чиста вода.

Отдавна са известни полезните свойства и на двата продукта поотделно. Но в комбинацията, в която ви ги предлагаме могат да свършат чудеса с вашето тяло. За кратко ще се отървете от излишното тегло натрупано през зимата.

Според някои твърдения тази смес от сода и лимон дори може успешно да се справи с раковите клетки в туморните образования. Но да не стигаме толкова далеч в ползите на комбинацията. Вижте рецептата, с която ще се отървете от излишните мазнини и килограми.

Снабдете се с два, три лимона. Цитрусите трябва да се изцедят. Ползва се само сока им. Към който се добавя една чаена лъжичка сода и един литър вода – минерална или обикновена.

Питието, което ще получите има много приятен вкус. Най-важното нещо при тази диета е, че първата чаша трябва да се приеме на гладен стомах и то рано сутринта. После пийте още два три пъти през деня.

Много скоро ще усетите как коремът ви ще стане по-плосък от преди. Лимонено-содената напитка ще ускори метаболизма, ще засили защитните сили на организма и ще ви пречисти от токсини, предават от електронното издание blitz.bg.

Този лесен начин за сваляне на килограми ще бъде още по-ефектен ако го съчетаете с няколко минути някакви физически упражнения по избор всеки ден. Ще се убедите колко бързо ще влезете във форма за плажа.

http://www.razkritia.com

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни