Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп иска санкции срещу Русия и Иран заради Асад + Пол Робъртс: Химическата атака в Сирия е организирана от Вашингтон = Лондон: Русия е отговорна за жертвите от химическата атака

Лондон: Русия е отговорна за жертвите от химическата атака

Русия е косвено отговорна за всяка една от 87-те жертви от нападението с химическо оръжие в северозападния сирийски град Хан Шейхун, заявява в статия във в. "Сънди таймс" британският министър на отбраната Майкъл Фалън, цитиран от Франс прес.

В публикацията Фалън разобличава отговорността на Русия като основен поддръжник на режима на Башар Асад.

"Ако Русия иска да бъде освободена от всякаква отговорност при бъдещите нападения, Владимир Путин трябва направи така, че да бъдат действително изпълнени ангажиментите за унищожаване на химическия арсенал на Асад. Путин трябва да се ангажира изцяло и с усилията на ООН за постигане на мир", пише британският министър.

"Можем да сложим край на страданията на сирийците, но само ако Москва също разбере посланието от въздушните удари в четвъртък вечер", допълва Фалън, имайки предвид 59-те крилати ракети, изстреляни по сирийската военна база Шайрат от два американски кораба в Средиземно море.

http://www.glas.bg/567388/london-rusiya-e-otgovorna-za-zhertvite-ot-himicheskata-ataka

Пол Робъртс: Химическата атака в Сирия е организирана от Вашингтон

ШВЕДСКИ ЛЕКАРИ БИЯТ ТРЕВОГА: СИРИЙСКИ ДЕЦА СА БИЛИ УБИВАНИ В КАДЪР, за да се създаде фалшиво видео за „газовата атака“ | „Белите каски“ съобщават за химическата атака в Сирия, ПРЕДИ ТЯ ДА СЕ СЛУЧИ | Истината за “Белите каски“ (ВИДЕО 18+

Да бъдем откровени докрай. Човекът никога не е бил ценност пред интересите на алчните безскрупулни същества 

Тръмп иска санкции срещу Русия и Иран заради Асад

Президентът на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да обсъди въпроса за налагане на санкции срещу Русия и Иран заради подкрепата им за сирийския президент Башар Асад, каза американският постоянен представител в ООН Ники Хейли в интервю за телевизия Си Ен Ен, предаде ТАСС.

"Президентът Тръмп възнамерява да обсъди (въпроса за налагане на санкции срещу Русия и Иран) и тези обсъждания вече са започнали", каза Хейли.

По думите й САЩ разполагат с доказателства, че сирийското правителство е замесено в химическото нападение в провинция Идлиб.

"Ние имаме доказателства, че Асад е замесен, видели сме ги и знаем какво точно се е случило. Нямаме никакви съмнения за това", заяви тя.

"Говорим за доказателства, които сме видели, които е видял президентът Тръмп. Всички тези данни са засекретени и съм уверена, че ще бъдат разкрити своевременно, и за всички ще стане ясно какво точно се е случило", каза Хейли.

http://www.glas.bg/567059/trmp-iska-sankcii-sreshu-rusiya-i-iran-zaradi-asad 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!