Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В България няма картели, монополи, няма и битова престъпност... Скоро ще усетите последствията върху собствения си джоб и гръб.

Не забравяйте, че именно докато Радев е президент и премиер в едно, КЗК се произнася, че в България няма картел и монополи в бизнеса с горива. Скоро ще усетите последствията върху собствения си джоб и гръб.
Нищо, че предишни два състава на същата комисия, заявиха повече от категорично, че картел съществува. Кой тогава е Радев? Ако Борисов беше премиер и това беззаконие бъде обявено с подобна категоричност, реакцията на медии и общество същата ли щеше да бъде? Не нали!?
В България няма картели, монополи, няма и битова престъпност, защото полицията се научи как да приключва бързо образувани производства, няма и банков рекет и лихварство, няма и корупция, липсва практика за насилствено отнемане на цели фирми, няма и страх в гражданите насаден от политици. В България всичко е спокойно!

Сами виждате, че лицата се сменят с нови, но "добрите практики", подкрепяни дори и от ЕС - остават. Съпротивата е равна на нула, а държавата се гърчи, заразена от всички възможни болести на престъпността. Питам се често, има ли морал в политиката?! И отговорът не закъснява. Моралът е последното качество в света на големите илюзии...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206608041718745

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!