Tyxo.bg counter

ЕС: Европа има нужда от мигранти -- КРИБ: България да започне да внася евтина работна ръка


Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Европа има нужда от мигранти за своята икономика, заяви в малтийската столица ръководителката на европейската дипломация Федерика Могерини. Тя поясни, че населението на ЕС старее, поради това страните от общността имат потребност от работна сила, уточнява БГНЕС.

„Проблемът с мигрантската криза може да бъде решен само по пътя на сътрудничеството, без вдигане на стени“, изтъкна още Могерини на срещата Европа-Африка, посветена мигрантската криза. Тя изтъкна, че африканските държави трябва да имат предвид, че понасят загуби от нелегалната търговия с хора.

По-късно днес тя ще присъства на церемония, на която ще бъдат наградени 89 представители на либийската брегова охрана, обучени от европейския военен флот за борба с трафика на хора в Средиземно море. / БЛИЦ

Кирил Домусчиев: България да започне да внася евтина работна ръка

Политиците в България трябва да се грижат повече за политиката и по-малко да се месят в бизнеса, заяви в интервю за БНТ председателят на КРИБ Кирил Домусчиев. По думите му предприемачите срещат редица трудности от нерешени проблеми в държавата в основни сфери като безопасността, образованието и енергетиката.


Кирил Домусчиев коментира, че е време България, подобно на развитите западноевропейски държави, да започне да внася евтин човешки ресурс.
Проблемът е, че вместо държавата да помага финансово на пенсионери, тя дава пари на роми, които не искат да работят. Всички помним, как по времето на социализма малцинствата бяха задължавани да работят в строителни войски. Тези хора се учеха да работят и се учеха на занаят. Сега тези хора са научени да бездействат, убеден е Домусчиев.
Всеки прави каквото си иска в енергетиката. Зад цялата работа стоят търговци на електроенергия. Ако някой тръгне да разследва ще намери кой е отговорен, коментира председателят на КРИБ, който е и работодател на 7000 души. / Евроком.бг 

П.П. Значи; Вместо да бъдат повишени доходите на българите, ще си внасят подчовеци в България; Ше ги разселват трайно ! За да могат да им работят за без пари! …

http://bultimes.com/es-evropa-ima-nuzhda-ot-migranti-krib-balgariya-da-zapochne-da-vnasya-evtina-rabotna-raka/ 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни