Tyxo.bg counter

Битката за Америка: «господарите на комунизма» против Тръмп

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

„Никой няма да влезе в Новия Световен Ред, освен ако той или тя се закълнат да се покланят на Луцифер. Никой няма да влезе в Новата Ера, освен ако не се инициира в луциферианството“.
Дейвид Спанглер, директор на Планетарната инициатива, Организацията на обединените нации.

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и

Изглеждаше, че САЩ са ключова база на глобалния либерален елит – техен Бащин дом.
Но последните събития показват, че това може и да не е така.
Всичко може да е по-сложно

Протестнопогромна трампофобия. Така може да се опише поведението на политическите противници на 45-ия президент на САЩ, след официалното му встъпване му в длъжност. А и по време на инаугурацията му, също. Ясно е, че не на всички в Америка им харесва програмата на сегашния държавен глава, доста ясно формулирана още по време на избирателната кампания.

Много остра била програмата, считат различни групи от населението. Но нали, няма как позициите на един или друг политик, да са по душата на всички. На земята или в отделна държава, всеобщ консенсус никога не е имало и няма да има.

Глупаво е да се отрича и факта, че Тръмп в известен смисъл е революционер, разчупващ рамките, натрапени на страната (и на света), през последните десетилетия.

Той, крачка след крачка, разрушава матрицата, над чието създаване усърдно са се трудили представителите на предишните елитни групировки. Но частите от тази матрица са заседнали дълбоко в съзнанието на много редови американци. И именно те протестират. Но главният въпрос е – стихийно ли е това движение на масите, или е сценарий, в който ясно са разписани всичките роли. В т.ч. и на тези, които го ръководят «задкулисно».

За смяната, на която и да е неудобна власт, вкл. и такава, която още не е изкарала и 1 седмица, са нужни бойци и пушечно месо. Тях само трябва правилно да ги настроят, и да им предложат план за действие, в т.ч. и улични размирици. А американските политтехнолози и стратези, точно в това са специалисти. В САЩ даже учебници са написани, за всякаквите цветни революции, с точни инструкции, – крачка по крачка.

И тук, волю-неволю, възниква съмнението: а смирило ли се е световното либерално «задкулисие» /ако признаем факта на съществуването му/, след победата на несистемния и неуправляем от тях Доналд Тръмп.

Изглежда, съвсем не. И то, категорично. 

Да, в деня на инаугурацията бяха спазени всичките свещени за Америка традиции. Новият президент стискаше ръката на отиващия си, даже го качи на вертолета. На трибуните стояха предишните глави на държавата с домочадията си, и мило се усмихваха. Там беше и основната съперничка на Тръмп – Хилъри Клинтън. Само че, от усмивките на някои лица личеше явен хлад.

Протестите и погромите в САЩ нарастват. Калифорнийският университет в Бъркли, владелците на магазини в Ню Йорк, и накрая прословутия женски марш, още през януари.

Странна работа, но несъгласия с новата власт избухват в места, по определяне, наситени с млади, енергични хора. Точно тези, които са барутният заряд при всякакви преврати.

Протестното движение подкрепиха, и Обама, и Клинтън, – именно тези, за които, от страни това изглежда, най-малкото, безотговорно. Подозрителен е и факта, че един от финансистите на марша на феминистките, стана Джордж Сорос.

А точно това «старче» Сорос, което се представяше за изявен филантроп, е международен спекулант с голям опит в организирането на «цветни революции», в разни точки на планетата. Над тези задачи работи целият му фонд /носещ неговото име/, с екип от умни, опитни и цинични специалисти. 

Ето, – дойде време, да се прилагат тези технологии, и в Америка? И ако е така, значи Тръмп сериозно е настъпил опашката на световния либерален елит. И той, или ще си откъсне опашката, като гущер, и ще се забие в удобна, безопасна ниша, или, според силите си, ще се защитава и ще напада. И изглежда е избран вторият вариант, по-твърд вариант.

САЩ навлязоха в нов период. Преди изглеждаше, че САЩ са ключова база на глобалния елит, с либерални възгледи и с контрол над колосални финансови потоци. Може да се каже, че беше тяхна родина /във философски смисъл/. Но последните събития показват, че това може далече да не е така.

Америка е само тяхно удобно временно прибежище, което, в случай на непредвидени обстоятелства, може да бъде подложено на такива рискове, каквито никой не би пожелал на истинската си родина.

Тръмп се обърна към коренните американци в страната си и им предложи да се отдалечат от формираното, от глобалистите, световно течение, за да се заемат сами със себе си. 

И това, не само безпокои, но и сериозно дразни неговите политически противници.

Не може да се изключи, че в гнева си, те са готови да стигнат доста далече. И не трябва да се отнасяме към САЩ, като към изключителна и велика държава, на което всички отдавна бяха привикнали, а като към поредната държава, която трябва да бъде поставена на място. И за начало, според същите тези учебници, – начело на такава държава трябва да се поставят нужните хора.

Но едва ли Тръмп и неговите съмишленици, ще се уплашат от такава перспектива. Те са гърмяни зайци.

Източник: rusvesna.su 
Превод, Григор Симов 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни