Tyxo.bg counter

Кабинет заради милионите за председателство на ЕС

Решенията по референдума, особено след като партийните субсидии напук не бяха свалени, са парлама за истинските причини, поради които властта се мъчи да удължи срока си.

От Нова година започват да идват милионите за председателството на България на ЕС, което е предвидено за първата половина на 2018 г., разкри пред 19 минути изключително високопоставен политик.

Ремонтът на НДК за поне 35 млн. лв., от които са преведени половината, е само едно от перата, по които ще се харчи. Друго е зала София на бившия  Партиен дом, която се казваше Георги Кирков. За нея вече се отпуснаха 25 млн. лв., но тя едва ли ще стане готова до 2018 г. Иначе от гледна точка на еврофондовете не се очаква да дойдат съществени пари - годината ще бъде почти нулева, също като 2016 г., въпреки че ще бъде четвъртата от общо седем в програмния период.

Брюксел не отваря земеделските, транспортните, регионалните, екологичните, образователните фондове, пуска се супер минимум от пари, понеже доверието е абсолютно изгубено. Затова в името на европредседателството и усвояването на средствата за него ще бъде разтягано до скъсване управлението на правителство с реформаторския мандат, ако утре успее изобщо да се създаде подобен екип.  

19min.bg

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни