Tyxo.bg counter

Потвърдено: HAARP е създавала плазмени кръгове, загрявайки атмосферата с радиовълни (видео)

Американски военни (Air Force Research Laboratory) са потвърдили, че плазмата се образува в центъра на пръстеновидна форма, когато целевите високочестотни радиовълни взаимодействат с горните слоеве на атмосферата при предварително определена резонансна честота.

Експериментите са се провеждали с използване на HAARP за получаване на плазмени пръстени и супернагряване на атмосферата. Радар се използва за наблюдение на плазмените пръстени (плазмените пръстени се появяват на радарите, като области на отражения и приличат на дъжд).

„В миналото много посетители, гледайки моето видео (и съобщения), буквално отричаха възможността за образуването на плазмен пръстен“, казва авторът на видеото. „Твърдеше се, че авторът не разбира какво са радиовълни, радари, микровълнови печки и др .. казваха, че плазмените пръстени не могат да се видят с радар.

Тези хора твърдяха, че плазмените пръстени са „бликове, птици и насекоми, прилепи и случаен фон,“ и дори твърдяха, че импулсите са били фалшифицирани с Photoshops!

Хората, които посещавааха страниците ми, експерти по медиите, „експерти“ на форумите – всички отричаха ​​изводите ми и казваха, че е невъзможно да се използват радиовълни за нагряване или да се използват за създаване на плазмените пръстени.

Някои опоненти наричаха също така автора – конспиролог, за думите му, че пръстените на HAARP са генерирани от импулси на радиочестоти.

Сега изглежда, че американската армия провежда проучването на пръстени, създадени от инсталацията HAARP„.

Цялата документация за последните 6 години научни изследвания по темата за плазмените пръстени, индуцирани от импулси на радиовълни, радари, HAARP и още много други неща, могат да бъдат намерени в линка ТУК.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/03/potvardeno-haarp-e-sazdavala-plazmeni-kragove-zagryavajki-atmosferata-s-radiovalni-video/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни