Tyxo.bg counter

Дългогодишен научен експеримент доказа безусловно: ПРЕРАЖДАНЕТО Е ФАКТ!

прераждане

Учени от катедрата по психология в Университета на Делхи доказаха безусловно, че човешката душа наистина се преражда!

Революционното им заключение е базирано на 30 годишен научен труд, в което са събрани и детайлно описани 20 080 случая на прераждане, които не могат да бъдат обяснени от науката!

Докладът, който документира дългогодишния труд е 4038 страници и описва в детайли необясними случаи, събирани още от началото на 80-те години на 20-ти век, които ясно доказват, че прераждането е абсолютен факт!  

Проучването е със сигурност най-задълбоченото в сферата на прераждането и съществуването на човешката душа, извършено е от повече от 300 водещи учени в сферата от 26 държави.

20 080 случая на прераждане са били внимателно наблюдавани и описани от научни екипи, и базирано на огромната събрана база данни, учените могли да извадят следното научно заключение:

Въпреки, че прераждането все още не може да бъде обяснено с научни термини, нашия 30 годишен 

труд доказва без съмнение, че то е реалност, и че идентичността се появява в друго тяло след смъртта!

Обясни д-р Винджар  Харави, водещ експерт в областта на енергийните импулси в човешкия мозък и ръководител на изследването.

Въпреки, че индикациите за прераждане по света са стотици хиляди, точно 20 080 случая са 

внимателно описани и анализирани от специалисти. Достатъчно сериозен брой потвърдени 

случаи, за да докажат без никакво съмнение, че прераждането е абсолютен факт!

"Имаме хиляди случаи, когато роднини на починал човек потвърждават с 85% точност твърденията на абсолютно непознати хора от други държави, които твърдят, че са преродения им близък!

Точността на техните твърдения е изключително висока и потвърдена от близките на „преродилия се“, а случаите са десетки хиляди, което превръща феномена в научен факт!", твърди Д-р. Ханс Грошлер, ръководител катедра Психология в Университета в Швабиш Гемюнд, Германия. 

Един от най-интригуващите случаи е този на Октавио Берлучели, роден през 1982, който твърди, че е преродения немски пианист Освалд Герлинг, починал през 50-те години на 20-ти век!

Още 4-годишен момчето се смята за вундеркинд и може да изсвири без грешка над 20 творби на именития пианист, без никога да ги е чувал, или да е имал досег с музикалните ноти на произведенията!

Октавио и до днес настоява да го наричат Освалд и знае изумителни подробности за личния живот на пианиста, които са потвърдени като истина от неговата внучка, която в момента е на преклонна възраст!

ова са факти, които може да знае само близък член на семейството или самият той!", споделя изумената жена!

Доста западни учени са скептично настроени към това проучване, но водещи специалисти като д-р Том Бръшмор от катедрата по психология в университета Принстън споделят:

Това научно изследване е абсолютно валидно и е извършено от водещи уважавани специалисти. Огромният брой на отлично документирани и доказани случаи на прераждане доказват без съмнение, че този феномен е напрактика самата истина!

Изводът от този експеримент буквално разбуни духовете в научните и религиозни среди! От Ватикана все още отказват коментар, но според непотвърдена информация кардиналите са в паника и се провеждат извънредни заседания, за да се измисли начин, как да се поднесе този научен факт на християните без да подрони авторитета на църквата.

Както знаем прераждането е учение на будизма идоказателството за неговото съществуване нанася съкрушителен удар върху религиите, чиито доктрини проповядват, че душата отива в ад или рай след смъртта.

Източник: BRADVA.BG

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни