Tyxo.bg counter

Премахнете завинаги тъмните кръгове под очите с този изпитан начин!

От тъмните кръгове под очите наистина не остава дори и следа!

тъмни кръгове под очите

Свойствата на содата за хляб са уникални. Тя се използва за стомашни киселини, но малцина подозират, че може да се използва и като мощно козметично средство за премахване на тъмни кръгове под очите.

Този натурален продукт наистина върши чудеса и има невероятно голямо приложение. Содата за хляб ще премахне завинаги тъмните кръгове под очите, ефектът е гарантиран и смайващ

Содата за хляб ще премахне завинаги тъмните кръгове под очите, ефектът е гарантиран и смайващ

Има и един наистина уникален начин да заличим тъмните кръгове под очите си. Това може да се случи не като се ръсим за скъпи козметични продукти, а с тази рецепта, която ни спестява средства и е не по-малко ефективна от световните марки козметични кремове и лосиони.

Еликсирът се приготвя за отрицателно време и може да извърши чудеса. И е безкрайно елементарен. В отделен съд се сипва една чаена чаша вода с чаена лъжичка сода бикарбонат и толкова. С това се изчерпва цялата философия, която върши чудеса.

Не по-елементарен е и начина на използване. С тампон се третират проблемите зони около очите. След като се нанесе от разтвора, се оставят да престоят петнадесет минути. После този лосион се отстранява с помощна на хладка вода. Процедурата се повтаря всяка седмица до крайния ефект на изчистването на тъмните петна около очите.

Нашите майки и баби са използвали содата в миналото и за почистване на загорели повърхности по котлони и готварски печки. Западни учени твърдят, че сода бикарбонат може да се използва успешно и против някои форми на рак.

Това обаче все още не е доказано категорично, но определено хлебната сода върши чудеса. И най-вече този евтин натурален продукт има голямо приложение навсякъде в бита, за здравето и за красотата. /razkritia.com/

 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни