Следвайте "Буднаера" в Телеграм

8-годишната Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с диета

8-годишната Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с диета

Историята на осемгодишната Джоузи Нунес, която живее в Мидланд, Тексас, е удивителна. Тя имала тумор в мозъка с разсейки в гръбначния стълб. Джоузи отслабнала прекалено много. Била подложена на операция, химиотерапия и лъчетерапия, но туморът се появил за втори път и лекарите й дали само няколко седмици живот. Родителите й отчаяни трескаво търсили в интернет алтернативни методи и така открили д-р Бернардо Маджалка, натуропат, лекар от Сан Диего, Калифорния. Той дал надежда и предложил естествен лек за Джоузи.

Д-р Маджалка казал, че Джоузи не умира от рак, тя умираше от ацидоза и в крайна сметка, ако се обърне внимание на този проблем, тялото й ще бъде в състояние да се излекува само. Усложненията били последствие от химиотерапията. Когато докторът видял за пръв път Джоузи, pH на нейното тяло било 4.9. Човешкото тяло, за да функционира добре, се нуждае от pH между 6.8 и 7.2. Тялото умира при pH 4.2 Раковите клетки започват развитието си в човешкото тяло, когато pH падне под 6.2. По съветите на лекаря си pH в тялото на Джоузи се увеличило до 8 в рамките на един месец посредством алкална храна и вода. Туморите започнали да намаляват. Те станали толкова малки, че било необходимо да я сканират три пъти в три различни позиции, за може да бъдат засечени на ядреномагнитния резонанс. И малко след това в Джоузи не останали дори следи от рак. Цялото лечение траело четири месеца.

Лечението на д-р Бернардо Маджалка се състояло от специална диета, която включва 4 вида алкализиращи сокове на ден, както и различни методи за детоксикация, за укрепване на имунната система и билки. Семейството на Джоузи започнало да измерва рН на нейното тяло. Всяка сутрин, преди тя да яде или пие нещо, използвали тест ленти за pH в слюнката. Когато за първи път започнали да проверяват рН, то било около 5.5 или по-малко. Д-р Маджалка казал, че когато нейното рН стигне до 6.8, ракът ще спре да расте. От този момент нататък, ако pH започне да се увеличава – ракът започва да умира. Целта на лекаря била да се повиши рН най-малко на 7.2 и Джоузи да го задържи така за няколко месеца, докато ракът напълно си отиде.

Диетата и лечението, които д-р Маджалка предписал на момиченцето – не трябва да яде месо или млечни продукти; не трябва да яде никакви готвени храни, нищо, което е направено от човек; никакви бургери, безалкохолни напитки, бонбони, чипс, захар, пици, макарони. Джоузи не трябвало да яде хляб, хлебни изделия и преработени храни от всякакъв вид.

Рецепта

сок – 2 пъти на ден

1/2 пюре от авокадо, смесено с 8 унции пресен сок от моркови, размесват се с дървена лъжица. Не се използва метална лъжица, за да се избегнат други химични реакции, които могат да унищожат ензимите в тази смес.

Рецепта 2

сок – 2 пъти на ден

1 ябълка от сорта “Грени Смит”

1 чаша броколи

1/2 парче от пресен ананас

1/2 цвекло, прясно

1 шепа кориандър

1/4 парче джинджифил

1/2 парче ряпа Daikon

1 морков

1/2 краставица

5 аспержи

Всичко това се нарязва и минава през сокоизстисквачка.

Семейството на Джоузи ни съобщава, че тя е била подложена на терапия с кислород през целия ден, много слънчева светлина и свеж въздух. Чиста питейна вода (30 унции) всеки ден. За възрастен това количество се равнява на 10 чаши вода на ден.

Поуката от тази история е, че трябва да се проверява pH на тялото. Лентички за проверка на pH на слюнката и урината се продават в биомагазините и на други места. Ако имате диагноза рак, е много вероятно вашето pH да е под 6.2. Ако ви се направи пълна кръвна картина (ТГС) тест, може да се види какво е PH на кръвта. Ако вашето pH e по-малко от 6.5, вече е опасно за здравето. Това е леко киселинно pH и нивото на кислорода в кръвта е намалено, увеличени са нивата на въглероден двуокис. Липсата на кислород в кръвта увеличава свободните радикали. /viaranews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!