Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Документи на НАСА разкриха: Извънземни идват на Земята 2016

НАСА крие секретни документи, извънземни посещават Земята през 2016

Американската космическа агенция НАСА е изработила подробен доклад за посещението на НЛО през 1991 година. Според доклада, който е изработил водещи учени, непознатият летящ обект дошъл в земната орбита в края на 1991 година.

Корабът е бил открито от радарите на НАСА, които през цялото време го засичали докато кръжи над Земята.

В документа, озаглавен „1991 VG“, е описан обект с големина от около 10 метра, който „също се е доближил до Земята“. Той светел с ярка светлина. Учените са убедени, че не ставало дума за никакъв астероид, метеор, или пък за спътник, който е бил изстрелян от Земята.

Летящи обект е бил прецизно изработен, а това свидетелстват и наблюдатели, в доклада си. „Летателният апарат е толкова добре заоблен, че единственият извод е, че става дума за напреднала цивилизация“, пишело в документа. Сравнявайки го със спътниците, учените открили, че летателния апарат е по-съвършен от всеки друг обект, който е конструиран на Земята, пише puls24.mk.

Освен че не могат да си обяснят по друг прецизната изработка на летателния апарат, освен като технология на извънземни, учените от НАСА са констатирали, че и дейностите, които се извършвали с него, са били повече от странни. Според тях, съдейки по движенията на машината, маневрите и поведението й, става дума за класическа мисия за наблюдение.

„Нещо ни гледаше. И ще ни гледа отново. Още през 2016 г.“, се посочва в доклада на НАСА.

 NASA 2

Това не е първият случай, в който НАСА признава за извънземни цивилизации, които са посещавали Земята.

Легенди се носят и за странни създания, които се изследват в тайни лаборатории на астрономическата агенция. През 50-те и 60-те години дори се появиха снимки на някои от тях. Именно тогава НАСА се наложи да признае, че прави опити да осъществи контакт с извънземни и дори някои от тях са посещавали Земята. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!