Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров: Нахалството на Росен Плевнелиев е потресаващо

Антон Тодоров прогнозира разпад в „Патриотичен фронт” и в Реформаторския блок

/КРОСС/ „Росен Плевнелиев е бил свързан с управляващата тогава БКП, а сега опитва да се представи за опозиционер. Нахалството на този човек е потресаващо", каза политологът Антон Тодоров в интервю за ВTV. 

Тодоров показа документ за участието на президентa в изборните органи на комунистическата партия още по времето, когато е бил студент.

Завръщането на стари муцуни по върховете на държавното управление е опасно, посочи Тодоров.

„Имаме зам.-министър на здравеопазването - бивш главен секретар на СДС, който, заедно със своя колежка, е искал преди години пари за вкарване на кандидат-депутати на избираеми места. Бивш тракторист стана главен секретар на Народното събрание. 150 хил. лв. вземаха сините за второ място и 200 хил. лв. - за водач в листата, толкова беше мизата на назначения вече в министерството на здравеопазването син активист", допълни политологът.

След „Патриотичен фронт", разпад ще последва и в Реформаторския блок, където има няколко души „на верижка в Драгалевци", пронозира Тодоров.

Кабинетът на Бойко Борисов няма да може да управлява повече от година, отбеляза Тодоров и прогнозира нови избори през 2015 година. /cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!