Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОГАТО ФОТОФАКТИТЕ ГОВОРЯТ-"БОГОВЕТЕ" СИ МЪЛЧАТ (истината в шокираща БГChemtrail актуална фотосесия!)

Chemtrails
slivendnesiutre.wordpress.com

Колко са се променили нещата от октомври 2012?

Кои са по-дълги - "опашатите" лъжи на поканените гости, в сутрешното предаване на БТВ на 03.10.12 г., водено от Анна Цолова или химичните следи на самолетите фантоми, присъстващи вече трайно и неотменно в забързаното ни ежедневие?

Няма как да не сте забелязали - в началота на седмицата всички бяхме отново свидетели на арогантното посегателство на въздуха и синьото ни небе, демонстрирано безпардонно от анонимните нашественици.

Зловещите сенки на chemtrails, надвиснали на маломерната ни земя бяха бутафорно оправдани с високата влажност на въздуха, а на тревожните въпроси на мислещите, невежите грозно се присмяха от висотата на пиедестала на официалната дезинформация, като натикаха истината в топ класацията на "градските легенди".

Свидетели сме на поредното безумие в БГ-ленд - съдят Мишо Шамара - опетнил  символите "бяло, зелено, червено" на националното ни знаме и герба в някакъв си безвкусен клип (не го толерирам и афиширам!), но за поругаването на синьото ни небе и исконния ни физиологично потребен въздух, обуславящ здравето и живота ни, престъпно и фатално се премълчава.

Правителството умишлено не отговаря на въпроса за аерозолните престъпления, като грубо погазва Конституцията:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Няма никакви съмнения, че тези самолети ни тровят и разболяват.
На запитванията: На базата на каква обосновка, по чие споразумение, с какви пари се правят тези усърдни облитания? - едва ли ще ни бъде даден официален отговор от властоимащите, които и да са те! Истината: Разходите на Програма Chemtrail възлизат на $ 5 милиарда евро на година.

Приятели,  не трябва да ни заблуждават и сами трябва да разберем и осъзнаем жестоката истина, която безочливо дефилира над главите ни! Тя е реалност! Тя вече е ежедневие!

Полетите през последните три години са денонощни. Самолетите минават осезателно и е видно, че височината на прелитанията едва ли отговаря на тази в лайф трафика над 9000 м.  Ако се направят реални и прецизни проби на въздуха и водата, ще блесне още по-страшна картина. При всички случаи 100 % ще има наночастици от алуминий, отлично разтворимия във въздух и вода барий, стронций, кадмий и други отровни химични елементи, които директно могат да бъдат вдишани и "усвоени" в кръвния поток. МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ дава бюлетин за запрашеността в София с фини частици над 400 %, без да уточнява произхода им. А той много добре се вижда какъв е!
Срещу поредното медийно затъмение и  тенденциозно режисираното в невярна посока предаване, прилагам пореднта фотосесия - кадрите и доказателствата са повече от фрапиращи! Приложените клипове "на живо" документират престъпленията в действие!(обезателно вижте третия клип!)

Смехотворните разяснения на поканеното "Ръководство въздушно движение", посочващо високата влажност като причина за следите едва ли ще обясни  странната им пресеченост. Убедете се сами - следите се изпускат контролируемо, т.е. "кранчето" е подчинено на субективен фактор, а не е резултат от отработени газове на прелитащите самолети.

Разгледайте фотоалбума ми, снимките съм правила в "крачка" с мобилния си телефон:
#1 Видно е "райониране" на въздушната манипулация - едва ли горивото на небесните пирати е свършило и продължават полетите си с изключени двигатели...(София)


#2 Още един точно "отрязан" химичен "откос". (София)



#3 Същият наблюдаван феномен. (София)




#4 Както и тук:




#5 Подобен кадър подкрепящ доводите за субективна намеса в химичните манипулации над селищата (Витоша)

#6 Едва ли научният потенциал на Техническия Университет би могъл да обясни какво се случва над учебния им комплекс и защо са "отрязани" линиите...(София)



#7 София - център. Вдигате ли често погледи, приятели, към небето - все пак то се вижда между високите сгради? Божието синьо небе вече почти ежедневно е забулено от мръсно сивопепелявото було на Chemtrail...



#8 След работа пък може би тичате към "Женския пазар", за  да си купите пресни зеленчуци и плодове, които да ви отдалечат от болестите и смъртта. Всъщност не подозирате, че сянката им е надвиснала точно над вас ...(пред входа на най-големия кооп. пазар София)



#9 ул.Пиротска - натрапчиво видна химична обработка на небето - личи хиксовидния бод на манипулацията.




#10 Търсите да съзрете синьо небе ли? - то е над раздуващите се химични линии. Ако се взрете, ще видите контурите им, макар изтъкани в сива облачна пелена...



#11 Същата гледка и на "Опълченска" - дори падналият дъжд не "изми" следите от небето - вижте в дъното на улицата линеарните изкуствени напластявания...




#12 Едва ли  кръстът на православния храм ще спре и анатемоса демоничните злосторници, но един ден те наистина ще бъдат съдени от Господ - дали им минава през ум, че има Всевиждащо око на възмездие? ("Опълченска" - София)


#13 Тук датата е 17.08.12 г. Един от най-горещите и сухи дни през това лято в София. За каква въздушна влага иде реч, скъпи опониращи? Брутално тровене! Мощните линеарни химически изпразвания вече са се трансформирали във влакнести изкуствени облаци и широки пушечни магистрали. Често се наблюдава техния х - овиден кръстосан "бод" за омрежване на небето.




#14 Същата смразяваща гледка...а майките спокойно разхождаха този ден бебетата си в количките, неподозиращи  надвисналото многоглаво въздушно чудовище над тях и рожбите им...



#15 Рано сутрин на път за работа, преди изгрев слънце - имало е обаче по-раннобудни от мен, които вече са разчертали абцисата и ординатата на математичската  редукция на човешката популация. (западния вход на София - 05.10.12 г.)




#16 Същите кръстоски и над Витоша...



#17 Пипалата на въздушният октопод, сграбчил и планинските селца...



#18 Характерната влакнеста структура, в която се трансформират тънките химични следи. Приличат на перести облаци, но не са, уви!



#19 Изкуствено влакнесто "раздуване" на кемтрейса и замъгляване на "бебешко" синьото небе...




#20 Кадри от Драгичево - един от подстъпите към София - 01.10.12 г.



#21 Снимка през стъклото на движещия се автомобил - стълбът е оптически изкривен, но  гледката зад него е достоверна и реална...



#22 Странна въздушна магистрала - откъде идва и накъде отива - едва ли някой ще ни даде обяснение - (Драгичево 01.10.12 г.)


#23



#24 Да сте наблюдавали преди няколко години такова акуратно небесно "разораване"?...Не, "такова животно" НЯМАШЕ!



#25 Пак Драгичево - може да наблюдавате чудесно трите фази на раздуване - от "тънкописец" до широката четка "баданарка" - вижте и следващите две снимки, даващи информация за еволюцията на Chemtrail...



#26



#27



#28 Небето над Витошкото село Рударци 01.10.12 г. - около 17 часа. Може би Ани Салич е подготвяла в този момент рутинните вечерни новини за зрителите на БТВ, но едва ли е подозирала, че НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА Е НАДВИСНАЛА над дома й в курортното планинско селище. В този момент, ако не нейните, то другите деца са играели безгрижно в топлия октомврийски ден под смъртоносната сянка на химичния октопод...



#29 Пипалата му "разливащи" се в небесни отровни флуиди...



#30 Отново самотен къс откос. Къде се е изпарил самолетът, който го е оставил?



#31 Обширен "птичи" поглед към небето над Рударци. ВИП персоните, които живеят на "чист" въздух в Делта Хил също трябва да се разтревожат, защото този въздушен пейзаж се простираше и над Кладница....



#32 Това заварих над дома си в планината, когато се прибрах от работа...




#33 Гледката след половин час не беше по-успокоителна...



#34 Пак прескачаме към София. Сутрин небето над 55 - то основно у-ще.


#35 Едва ли забързаните родители, които оставят децата си пред учебните заведения са забелязали мощните магистрали, оформени няколко часа преди да се събудят. Всъщност, биха ли се осъмнили в призрачно белите изкуствени облачни потоци, опасали столичните квартали. Стадият на раздуване и размъкване добре е пресметнат и преценен, за да не будят тревожни съмнения в току-що събудилите се столичани...


#36       05.10.12 г.  8 часа сутринта, на път към работното място - подтискащата гледка, която вече става ежедневие...




#37 И дърветата в "Дървеница" са неми и безпомощни свидетели на небесните престъпления - също като нас...




#38 Пушек от градски комини ли? Не, снимка в един от най - горещите августовски дни.




#39 Рано сутрин - гледка между жилищните блокове




#40 Небесен етюд над студентски град. Дали днешните студенти ще успеят да съхранят спомена за "небесно-синьото" и дали думата няма да бъде поредния архаизъм и като понятие и като "мъртво" определение...



#41 Изкуствените облаци над Студентски град




#42 Понякога въздушните образувания са интересни, но и....доволно токсични...



#43 Една интересна снимка, даваща информация за разликата между "обработвано" и "необработвано" небе. (Витоша)



#44 Още една мрачна снимка от Витошките селца - Мърчаевски октомврийски залез "задушен" в кемтрейс ...(Мърчаевското езеро)



#45 Кое е по-фаталното обримчване - това на жиците или на химичните следи - наистина сме заложници и жертви на най-измамната и коварна епоха, в която живеем....




#46 Завършвам фотосесията от личния си архив с този химичен въздушен феномен, наблюдаван в посока юг.
Не, не познахте - няма нищо общо с витошките пожар - така се обагриха наситените химични следи от залеза на  слънцето. Нека Ръководството на въздушното движение да ми обясни как "обичайният" трафик е сформирал този "облак" - едва ли е само от водни пари и изгорели газове...


#47 След половин час, отровното небесно лале загуби вече интезивния си пурпурен оттенък в настъпващия сумрак. Няма съмнение, че е токсично съдържимо. Вижте как се обагрят по същия начин химичните следи в лъчите на залязващото слънце в следващите кадри...


#48 Измамно красиво



#49 Забележете и раздуханите розови невинни химични облачета под чертата. Дори и в лъчите на залязващото слънце лъсва истинската същност на новата ни въдушна обреченост....

09.10.12 г. МОЩНО И ЦИНИЧНО ЩУРМУВАНЕ НА НЕБЕТО НИ ЮГОЗАПАДНО ОТ СОФИЯ! (допълнено!)
# 50 Прелюдия преди истинската грозна гледка - изкуствената кемтрейс-мъгла вече се стелеше и над с.Кладница (Витоша)




#51 Лице в лице с аерозолната безшумна буря! На минимална бленда - под долния трейс личи сивото интензивно напластяване, посока югозападно от София.




#52 Тук по-добре се вижда изкусвения химичен фронт



#53 Още малко подробности (всяка снимка може да разгледате на макс, като кликнете върху нея)



#54 В най-плътната част над хоризонта - личи линеарност на манипулацията


#55 Парченце от все още синьото небе в горния десен ъгъл



#56 Отровният облак плъзна и към Черни връх - докато от другата страна на Bитоша се бореха с поредния горски пожар.


#57 След залеза, в нощните доби, криминалните действия са се прехвърлили и над столицата - личаха редовете, макар и раздути рано сутринта. По късно се сляха в една плътна безформена сива тежка облачност, но не заваля - за добро или лошо - кой ще ни каже...

estirbg.blog.bg

http://goddessontheloose.com/wp-content/uploads/2012/02/Chem-Trails2.jpgКемтрейлс - Интервю с пилот от гръцките авиолинии Т.Казнесис + Видео

Химическите следи от самолети се извършват от самолети на НАТО. Там където има бази на НАТО има и такива самолети, които не се нуждаят от разрешение от никого, за да пръскат. Те са...

Химическите трасета – ново климатично оръжие или нова теория на конспирацията
Химическите следи: поражения върху нервната система от небето
Кемтрейлс - Интервю с пилот от гръцките авиолинии Т.Казнесис + Видео
Замърсяването на въздуха убива повече хора, отколкото спин и малария! Химиотрасетата? Никой да не казва (видео)
Видео: Най-невероятният кемтрейл
Кемтрейлс почти предизвикват катастрофа!

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!