Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксината против грип носи само вреди за здравите хора

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие
(Ted Aljibe/AFP/Getty Images)

Много интересно проучване, публикувано в Cochrane Library не откри никакви доказателства за ползата от ваксинация срещу грип, в което също така се отбелязва, че по-голямата част от изследванията са некомпетентни или умишлено манипулирани.

Авторите посочват, че стават обществено достояние само такива факти, които могат да донесат печалби за за определена индустрия, която финансира съответните "положителни" изследвания. Те също така отбелязват, че именно финансираните корпоративни проучвания се публикуват в най-престижните списания … И още нещо: те са открили случаи на сериозни увреждания, причинени от ваксина, за които информацията е била крайно недостатъчна.

Изследването, озаглавено "ваксини за профилактика на грип при здрави възрастни хора" – е убийствена информация за целия фармацевтичен сектор и нейните слуги, индустрията за тестване на лекарствени средства и медицинската система, която се опира на тях.

В подробно изследване, авторите стигат до категоричния извод: Резултатите от това проучване не одобряват ваксинация срещу грип при възрастни като рутинна мярка за общественото здраве. Тъй като здравите хора имат ниска честота на усложнения, свързани с респираторни заболявания, използване на ваксината може да се препоръчва само като отделни мерки за защита във всеки конкретен случай. /30dumi.eu/

Ваксините - смъртоносната отрова

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват...

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие

Кой плаща милиони долари на сайтове за дезинформация относно ваксините

Рекламната кампания на Церварикс е неточна и манипулативна, алармират граждани

Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

Ваксина срещу свински грип превърнала много британски деца в зомбита

Нова бомба: Ваксинирани бебета-маймуни развиват аутизъм

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!