Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксините - смъртоносната отрова

ваксина, ваксини
Снимка: rasper-bg.com

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие

Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

Кой плаща милиони долари на сайтове за дезинформация относно ваксините

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват човечеството с широк арсенал от болести под формата на профилактика. 

Страшната суровина за ваксините 

Производителите на ваксини използват за производството им следните материали – трупни органи, кръв и други човешки секрети от починали от хепатит; всичко това традиционно се използва за производството на вируси за ваксини.

Полученият вирус се отглежда в специална среда – отново в тъкани, органи, кръв от животни и хора.

Научно е доказано, че вирусите се размножават зле  в здрави клетки, затова ги извличат от болни, генетично непълноцени животни; например гризачи от специални “ракови щамове” (AKR), които са създадени специално за провеждането на онкологични експерименти. И това не е всичко: размноженият вирус се убива с формалдехид, който е мутаген, канцероген и силна  отрова, която се използва основно за балсамиране на трупове на починали. Този формлдехид завинаги остава в тези “лечебни” ваксини. 

Какво в крайна сметка съдържат ваксините? 

  1. Клетки от мъртви тъкани и животински органи; вариант – клетки от абортирали зародиши на маймуни и мишки;
  2. Клетки от абортирани материали, т.е. ембриони от аборти;
  3. Ваксинират се  ракови клетки;
  4. ГМО-клетки;
  5. Пилешки белтъчини (силен алерген);
  6. Суроватка от кръв на животни: кучета, овце,  маймуни, крави;
  7. Силно действащи антибиотици – амфотерицин Б, неомицин;
  8. Хидролизиран желатин;
  9. Голямо количество фенол, с който дезинфикцират санитарията в лечебните заведения;
  10. Живак и опасната клетъчна отрова – 6-феноксиетанол (антифриз);
  11. Оцветители, разтворители, боракс, с който тровят хлебарките, и др.;
  12. Полисорбат 80 и Октоксинол 10, които предизвикват безплодие, фактически стерилизират жените.

Често ваксините са заразени със странични вируси и микроорганизми: раков вирус от маймуни, цитомегаловируси, мутирали вируси от кучета, маймуни, патици; във ваксините могат да се срещнат и прости едноклетъчни – например  “амеба, която изяжда мозъка”. 

Научно е доказано, че страничните вредни ДНК лесно се вграждат в генома на човека и предизвикват мутации на клетките. Ваксините на фармацевтичните компании всъщност са боклуци, които убиват човечеството. За тях това е бизнес. 

Как се разпространява вирусът на грипа 

Изкуствено разработените антитела срещу вируса на грипа водят до мутации на самия вирус, който става по-опасен. Ваксината срещу грип цели да стимулира имунната система да изработи антитела, но вирусът постоянно мутира. Новият мутирал щам е невъзприемчив към изработените антитела.

По данни на изследвания на учени от Масачузетския университет вирусът на грипа се подлага на мутации няколко пъти годишно,  а изработването на ваксините продължава няколко години.

Бившият изследовател на ваксините и журналист Марк Рендъл дълги години работил в лабораториите на големи фармацевтични компании и в държавния Национален институт за здравето. Той е автор на няколко ваксини, но изпитва омерзение, че ги е създал.

Рендъл смята, че причината за намаляването на заболеваемостта през последните години не се дължи на ваксините, а на подобрените условия на живот. Ученият нарича работата си по създаването на ваксините “концентрирана лъжа”. Рендъл твърди, че са опасни всички ваксини, те въвличат организма в процес, чиято цел е да подкопае имунната му система; ваксините според него могат да доведат до други болести…

Според разкази на Рендъл има случай в който във ваксина срещу полиомиелит попаднал  вирусът от маймуна SV-40; този вирус по-късно бил открит в ракови тумори… Във ваксината “Римавекс” открили различни пилешки вируси; в полиоваксината – “амебата, която изяжда мозъка”; в същата ваксина открили и маймунския цитомегаловирус; вирусът на птичия рак – във ваксината ММR; различни вируси се съдържали във ваксината срещу сибирска язва. Трудно е да се определи каква допълнителна вреда могат да предизвикат тези вируси във ваксините. Ваксинирането според Рендъл е рулетка, рискът е изцяло на пациента. 

Много хора не знаят, че някои полиоваксини, аденовирусни ваксини, ваксината срещу хепатит А се произвеждат от тъкани на абортирани човешки зародиши. /rasper-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!