Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Репресираните: Държавна сигурност отново сложи ръка на страната с партията на олигарсите – БСП!

Преходът у нас се оказа илюзорен и България отново е във властта на комунисти, заявиха репресираните от комунизма

В декларацията си до ПАСЕ "Съюзът на репресираните – ПАМЕТ" се обяви "ЗА" приемането на предложената препоръка, в европейските страни да няма давност за престъпления, извършени от комунистическите режими.

Българският модел на преход към демокрация се оказа фалшив и властта отново е в ръцете на комунисти. Бившата Държавна сигурност продължава да дърпа конците в държавата, а БСП отново доказа, че е партия на олигархията. Това заявяват репресираните в своя декларация, изпратена до Съвета на Европа по-рано тази седмица. Писмото е първият отклик на внесеното, за разглеждане в Парламентарна асамблея, предложение от Лъчезар Тошев, страните от Европа да предприемат законодателни мерки, гарантиращи осъждането на престъпленията на комунизма, независимо от тяхната давност.
DS kuklowodi 300x216 Репресираните: Държавна сигурност отново сложи ръка на страната с партията на олигарсите БСП!

Днес България е разкъсвана от протести, срещу правителството, на което конците се дърпат от ДС, убедени са репресираните. Преходът, започнал през 1989 г., се оказа "фалшив" и комунистите просто трансформираха своята политическа власт в икономическа. Като резултат от това партията на социалистите се превърна в партия на олигарсите. Политическия елит е "арогантен и безочлив" и не зачита желанията на демократично мислещите български граждани.

България не преживя катарзиса на унгарските събития, "Чешката пролет" и полската "Солидарност" и това е причината да сме там, от където започнахме на 10-ти ноември. Репресираните искат да няма давност за виновниците за националните катастрофи в най-новата история на България и да има осъдителни присъди за престъпленията на комунистическата олигархия.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!