Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дадоха дъщеря на мъртвия Чочо

Момиченцето на годинка се казва Екатерина Петрова Попйорданова

Чочо Попйорданов
Чочо Попйорданов в ролята на Македонски в "Хъшове". Снимка: vsekiden.com

Чочо Попйорданов официално се сдоби с дъщеря и осъществи най-голямата си мечта - да стане баща, макар и след смъртта си. Социалните окончателно оформиха вчера документите по осиновяването на момиченце от приятелката на актьора Даниела. Като татко на детето е вписан покойният Чочо, тъй като той приживе кандидатства за него и въпреки смъртта си ще се води негов родител заедно с половинката му.

Щерката на покойната звезда носи неговите имена - Екатерина Петрова Попйорданова. Катя е само на годинка и затова няма да помни, че е познавала Чочо. Актьорът се е срещал многократно с момиченцето в последните месеци и бил много щастлив, че ще стане баща. Процедурата обаче се оказала твърде тромава и той така и не успя да доживее заветния ден, в който детето ще заспи в дома му и с Даниела ще имат истинско семейство.

Приятелката на Чочо ще изживее сама този миг в понеделник, лутайки се между мъката по изгубената си любов и радостта, че е майка. Тогава малката Катя ще заживее за постоянно в дома на покойния актьор в центъра на София. Той още приживе бил приготвил стая за нея и с Даниела подредили мебели в червено и бяло с много любов. Да гледа детските играчки и малкото легълце, била единствената утеха на Чочо след смъртта на майка му.

Актьорът загуби родителката си в началото на април и потъна в скръб, заради което според близките му отново посегнал към алкохола. Месец по-късно го сполетя и трагедията, отнела живота му. На 5 май Чочо затвори очи, преди да се зарадва, че е баща, след като преди това падна от високо на Боянските гробища, където е вечният дом на майка му, а вече и неговият. "Голяма трагедия е, че сирачето Катя остава и сега без един родител, но пък има човечност, щом дадоха детето на Даниела. За какво й оставаше иначе да живее?!", жалят близки до семейството./vsekiden.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!