Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Легенда на бъдещето: Фалун Дафа по света (Част 6)

Френски Фалун Гонг практикуващи медитират пред Айфеловата кула, 1999.
Френски Фалун Гонг практикуващи медитират пред Айфеловата кула, 1999г. minghui.org

(Част 5)

Синьо небе, бели облаци и заснежени планини, добре дошли в Хималаите. В изгрева и залеза планините, известни като "бялата ложа на боговете”, блестят с божествен блясък. Непалците обикновено се поздравяват с "Намасте". На този ден нов поздрав следва "Намасте"...


Хонг Руиджи (практикуваща Фалун Дафа): "Фалун Дафа Хао!” (“Фалун Дафа е добра") Чувайки нашия поздрав, вратите на къщите се отваряха една след друга и гласове отекваха: "Фалун Дафа Хао!" Чудех се по това време как могат да говорят китайски?"
 
Хонг живее в Тайван. През 2004 г. тя заминава за Непал, за да кажа на хората истината за преследването на Фалун Дафа.
 
От 1995 г., когато г-н Ли Хонгджъ представя Фалун Дафа на обществеността в чужбина, Дафа се разпространява в над 60 страни и региони в рамките на 9 години.
 
Фалун Дафа се популяризира по света без радио, телевизия, или обяви във вестници, а само от уста на уста. Много лични истории свидетелстват за този период.
 
За Мей от Швейцария пътешествието във Фалун Дафа започва със сън.

Мей: "Две седмици преди да открия Дафа имах много специален сън. Спях в моята стая. Над главата ми се появи трон, на който седеше китаец, облечен в костюм. Той ме погледна тържествено с незабравим израз в очите, който ми даде усещането за топлина. Беше много сериозен и величествен, като цар, седящ на трон. Той продължи да ме гледа по този начин. Две седмици по-късно, когато гледах видеото с упражненията на Фалун Дафа разбрах, че Учителят Ли Хонгджъ е китаецът, който видях в съня си. Веднага разбрах, че тези неща не са случайни - идването ми тук да уча упражненията на Дафа и сънят".

Г-н Ли Хонгджъ изнася само две Фалун Дафа лекции в чужбина - във Франция и Швеция. Но публиката там е от цял свят. Сега, 20 години след началото на разпространението на Фалун Дафа, Дафа практикуващи от различни страни споделят своя опит.
 
Василиос Зоупондис (Швеция): "Аз вярвам, че добрите дела ще бъдат възнаградени. Който се ръководи от принципите на "Истинност, Доброта, Търпимост" в своето поведение, ще е истинският победител накрая".

Валтрауд НГ (Германия): "Започнах своята култивация във Фалун Дафа през 1995 г.. Мисля, че тази книга ("Джуан Фалун") е удивителна. Всички отговори на въпроси, които имам, може да се намерят в нея." 

Ирен Лорет (Испания): "Надявам се, че всички правителства ще позволят на практикуващите Фалун Дафа да се култивират свободно, защото Дафа е така прекрасна."

Чак Хунг (Япония): "През 1999 г. започнах да се култивирам във Фалун Дафа. Попаднах на книгата "Джуан Фалун" в една книжарница. Книгата докосна нещо дълбоко в мен и изведнъж разбрах какво съм търсил през всичкото това време. След като започнах да се култивирам разбрах за истинския смисъл на живота".

Тайван, разположен от другата страна на протока спрямо континентален Китай, е домакин на стотици хиляди практикуващи Фалун Дафа от април 1995 г..Там има над 1000 места за практикуване на Дафа в над 300 района на страната.
 
Цай Джушин (архитект, Тайван): "Култивацията сама по себе си е едновременно трудна и лесна. Трудно е човек да постоянства в нея, но когато успее да го направи е лесно да се прогресира нагоре."

Досега над 1000 награди и прокламации са били връчени на Фалун Дафа
от различни правителствени и неправителствени организации по света.
 
До 2012 година Фалун Дафа се е разпространила в 114 страни и региона по света. "Джуан Фалун", основния текст на Фалун Дафа, е преведен на над 30 езика.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!