Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има ли за кого да гласуваме на настоящите парламентарни избори, след като…?!

Има ли за кого да гласуваме на настоящите парламентарни избори, след като…?!

Има ли за кого да гласуваме на настоящите парламентарни избори, след като…?!

За кого да гласуваме, след като все повече лъсват взаимовръзките между партии и лидери в задкулисни договорки?! Ето взаимовръзки, за които твърдят запознати от различни политически централи.

Започваме с единственото ново лице, което влезе в политиката – Слави Трифонов и „Има такъв народ „. Слави е може би най – добрия проект на Борисов, твърдят запознати от централата на ГЕРБ. „Има такъв народ“

ще обере голяма част от протестния вот срещу ГЕРБ. Слави е най – доброто партийно инженерство, което сме създавали, са сигурни функционери от централата. След това идва НФСБ на Валери Симеонов и Марешки.

И двамата са продукт и патерици на ГЕРБ в парламента. НФСБ е в официална коалиция с ГЕРБ, а Марешки гласува под строй в трудни моменти на ГЕРБ в парламента. Сега като се коалират и притежават корпоративна машина за печелене на изборите. „Да България “ също е проект на ГЕРБ, помпан преди едни други избори, в които отново бе нужен коалиционен партньор на Борисов. Тогава се наричаха Реформаторски блок и лицата бяха същите, които сега предвождат Демократична България и Да България.

Дори някои от тях са били министри при управлението на ГЕРБ. Колкото и да плюят по Борисов, имат обща история, както и бъдеще в ролята си на изкуствена опозиция на сегашното статукво. Мая Манолова пък идва от БСП, преминавайки през завидния пост на омбудсман,

който няма как да бъде заеман от червената депутатка без съгласието на Борисов и ГЕРБ. Тази подкрепа се дължи на качествата на Мая Манолова хитро да прокарва лобистки закони, които са били изгодни за ГЕРБ. Нейният съпруг Ангелов и Борисов са били авери в не едно и две държавнически решения. Манолова е против Борисов на думи,

за да обере протестния вот. ВМРО пък открито заявиха, че ГЕРБ е потенциалния партньор, с когото биха се коалирали. За БСП се знае, че лидерът й е имала сериозни допирни точки с Борисов по линия на Валентин Златев и Лукойл.

Нинова нееднократно е спасявала Борисов чрез комисии и изслушване в парламента. В момента отново се тиражира възможност Нинова да е в задкулисна договорка с Борисов. Така че за кого ще гласувате е въпрос на личен избор,

но трябва да се знае кой къде и как се е позиционирал и от къде произлиза, защото всички са стари муцуни, които обличат нови дрехи, въпреки че ги познаваме от 29 години и са довели държавата ни до просешка тояга.

Ще споменем и ДПС, които винаги са сваляли от власт този, който дръзне да не води политики, които да отговарят на техните нужди!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Има ли за кого да гласуваме на настоящите парламентарни

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!