Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Домусчиев пуска ивермектина в аптеките за 50 лева – Lupa.bg

По наша информация производството вече е стартирало, а първи от лекарството ще получат в аптеките "Булфарма", също собственост на Домусчиев. 

Два приема от 15 милиграма за пациенти с тегло над 80 килограма препоръчваха досега специалистите по света, обединили необходимите медикаменти за борба с коронавируса в I-MASK и MATH+ протоколите. Това е профилактичната доза. Терапевтичната започва от общо 30 мг, през два дни до прием всяка седмица. Всичко това обаче трябва да се прави под строго лекарско наблюдение, тъй като ивермектинът може да бъде силно токсичен при предозиране. 

"Хювемек" се пуска в продажба в 2 разфасовки - малка от 10 таблетки по 3 мг и голяма - от 30 таблетки по 3 мг. Цената на първата, дадена като препоръчителна от производителя, е 50 лева, а другата - 140 лева. 

Засега партньори, посочени на уебсайта за препарата, са аптеките на лидера на "Воля" Веселин Марешки, дистрибуторите "Субра" и "Стинг", както и "Булфарма", собственост на самия Домусчиев. 

Досега ивермектин се произвеждаше за приложение от хора единствено по т.нар. "магистрална" рецепта от педиатричната аптека "Ерудита" в София. 

Тук можете да се запознаете с листовката на медикамента, а тук - с кратката му характеристика. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Домусчиев пуска ивермектина в аптеките за 50 лева - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!