Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Активист на комунистическата терористична АнтиФа е арестуван за заговор и призив за убийство към поддръжници на Тръмп – казва, че е получил пари от Сорос

Спонсорът на комунизма и комунистическите кадри от цял свят с комунистката Кристалинка

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Бивш въздушен пехотинец беше арестуван в петък по обвинения, че е призовал да атакува протестиращите в неделя в Капитолия, щат Флорида.

33-годишният Даниел Алън Бейкър от Талахаси, Флорида, е изправен пред федерално обвинение, свързано с предаване на заплаха за отвличане или нараняване, съобщи демократът от Талахаси .

Прокурорите описаха Бейкър като „твърд левичар“, който се ядоса от обсадата на Капитолия на 6 януари.

Бившият войник е получил по-малко почетно освобождаване от армията, след като е отишъл AWOL, когато неговото подразделение е трябвало да се разположи в Ирак, според Miami Herald .

Прокурорите заявиха, че Бейкър, който съобщава за връзки с милиционерска група в Сирия, е планирал насилствено да се сблъска с протестиращи в Капитолия в неделя.

Даниел Алън Бейкър беше арестуван за насърчаване на атака срещу протестиращи в Капитолия във Флорида.Даниел Алън Бейкър беше арестуван за насърчаване на атака срещу протестиращи в Капитолия във Флорида.

ФБР предупреди за значителен риск от насилие по време на протести, очаквани този уикенд във всички 50 столици на щатите.

Агенцията за първи път получи предупреждение през октомври, че Бейкър заплашва с насилие и се опитва да „вербува и обучава“ други чрез социалните медии, за да прокара своята „антиправителствена или анти-авторитетна идеология за насилствен екстремизъм“, се казва в наказателната жалба. В него се цитират множество насилствени заплахи за белите превъзходци, фашисти, съграждани с противоположни политически възгледи и застъпничеството на Бейкър за убийството на американски военни офицери.

Бейкър отправи призив към оръжия за съмишленици да се противопоставят насилствено на протестиращи, събрани във Флорида Капитолия тази неделя“, каза федералната прокуратура. „Той специално призова другите да

се присъединят към него, за да заобиколят протестиращите и да ги затворят в комплекса на Капитолия с огнестрелно оръжие.

Бойният вик беше част от 18-секундно видео, което Бейкър публикува на канала си в YouTube, показвайки му, че разпечатва флаери със заглавие „НА ОРЪЖИЕ НА 20 ЯНУАРИ!“ Освен това в призива си казва, че „въоръжени расисти“ са поставили конфедеративното знаме в Капитолия на САЩ и че ще продължат да водят въоръжен преврат на всяка държавна сграда в страната.

„Нуждаем се от ВСИЧКИ ОТКАЧАЛКИ, ЗА ДА ВЪЗСТАНИЕ! каза летецът. „Тук във Флорида трябва да заобиколим терористите, които атакуват Капитолия! Нека вземат капитолия и се бият с ченгетата. ОБКРЪЖЕТЕ ГИ И ГИ ЗАЛИЧВАЙТЕ ВЪТРЕ.”

Джак Пособец разби историята в петък.

Поддръжникът на Antifa Даниел Алън Бейкър публикува връзки към CNN в своя „Call to Arms“, за да убие привърженици на Тръмп и полицаи в Деня на встъпването в длъжност

Той е арестуван от ФБР  pic.twitter.com/1sEMIABGhB

– Джак Пособец 🇺🇸 (@JackPosobiec)  16 януари 2021 г.

Бейкър публикува връзки към CNN в своя „Call to Arms“, свързани с поръчки за убийство на привърженици на Тръмп и полицейските служители в Деня на встъпването в длъжност на Байдън.

Даниел Алън Бейкър е искал да складира AK-47 и да подготви бомби в квартал CHAZ в Сиатъл, за да започне, както той я нарича „революция“.

Tallahassee WCTV  имаше повече за ареста:

Жителят на Талахаси Даниел Бейкър беше арестуван в петък.

Федералните правоохранителни органи твърдят, че той е насърчавал насилието срещу протестиращи, които се очаква да проведат демонстрации в Капитолия от неделя.

Американският прокурор на Северния район на Флорида Лорънс Кийф ни каза по-рано тази седмица, че правоохранителните органи са работили за идентифициране на заплахите, преди те да се проявят.

„Опитвайки се да открие, наруши и премахне всички координирани усилия за атака на която и да е столица“, каза Кийф.

Бейкър, бивш пехотинец от американската армия, участва в редица протести от миналото лято срещу полицейската жестокост според клетвената декларация.

Наказателната жалба включва Даниел Бейкър, който казва, че е получил пари от Сорос и че Сорос предлага парични награди за информация за привържениците на Тръмп във видеото си.

Бейкър предлага и парични награди на всеки от своите последователи, които му изпращат информация за привържениците на Тръмп по време на протеста и безредиците в Капитолия в САЩ.

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Ето и цялата наказателна жалба, подадена срещу Даниел Алън Бейкър.

Criminal Complaint (Baker)(… by WCTV Digital Team

Публикация: П.Симеонов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Активистът на Antifa Даниел Алън Бейкър е арестуван за заговор и призив за убийство към поддръжници на Тръмп – казва, че е получил пари от Сорос – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!