Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Декласифицирането започна, Си Ен ЕН е съучастник в нападението на Капитолия - Витамин D намалява смъртните случаи от ККП-КОВИД с 82%

Консервативен депутат призовава за разпространение на таблетки с витамин D в цялата страна, испански регион отбелязал спад от 82% в смъртните случаи след раздаване на витамин D.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

„В момента сме в разгърната военна операция, за да премахнем заплахите и да върнем нашия президент на власт, и да контролираме насилието в големите градове.”

“Повечето действия няма да бъдат очевидни до последната минута, може би на 19-ти или 20-ти.”

Актуализацията на ситуацията обхваща пет ключови истории, всички с „бомба“ последици за световните събития:

  1. Официалната история за атаката на Капитолия колабира; CNN (Си Ен Ен) е съучастник в инсценираното събитие, радикални леви са арестувани, ФБР признава, че Тръмп не е причинил бунта

  2. Декласификацията вече е в ход, тъй като Тръмп обявява пускането на куп документи, разкриващи престъпниците от администрацията на Обама. (Тотална паника във Вашингтон е сега в ход ...)

  3. Проектът Veritas излага Джак Дорси от Twitter във видео, което обявява планове за разширена, дългосрочна цензура на консерваторите.

  4. Сега ФБР търси изкупителни жертви, като се обажда и посещава хора с оръжейни права, надявайки се да намери някой достатъчно глупав да се съгласи да играе такав роля в театралните събития на ФБР под фалшив флаг (организирани са набези в сгради на столицата).

  5. Закъсненията в пристанищата / корабите в Лонг Бийч са причинени отчасти от бреговата охрана на САЩ, търсеща оръжия, донесени от Китай като част от китайската инсценировка на война срещу САЩ.

Бомбата на Тръмп за „декласифициране“ е част от разкриването на корумпирания, престъпен кабал, който в момента управлява Америка. Джо Байдън може дори да е замесен и е сигурно, че главният съдия Робъртс ще бъде посочен в някои от

документите, тъй като той е подписал незаконните заповеди на FISA.

Дълбоката държава е в пълна паника и ето защо те отчаяно се опитваха да отстранят Тръмп от поста с импийчмънт, след инсценирана атака под фалшив флаг срещу Капитолия. Но Тръмп все още държи всички карти и все още е президент още пет дни.

Ето акцентите на ситуацията:

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/489692.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!