Следвайте "Буднаера" в Телеграм

FEMA и американската армия ще спасят Америка в последния й час... китайски кибератаки са премествали гласове от Тръмп към Байдън

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Днешната актуализация на ситуацията за 14 януари разглежда двете конкуриращи се теории за резултата от фалшивите избори през 2020 г. В едната резултатът е, че Тръмп ще се откаже, Байдън ще положи клетва и Съединените американски щати ще бъдат потопени в контролирана от комунистите авторитарна полицейска държава, която заглушава консервативното несъгласие.

Появява се обаче друга теория, която твърди, че САЩ са във военен преврат срещу нелегални цивилни предатели и че комбинацията от FEMA (Federal Emergency Management Agency / Федерална агенция за управление при извънредни ситуации) и Военните сили в действителност ще спаси Америка.

Тази теория набра скорост вчера, когато Стив Пиеченик се появи в шоуто на Алекс Джоунс и заяви, че е в ход е военен преврат за извършване на масови арести срещу предателите на или преди 20 януари. (Вижте видеоклипа по-долу.)

По време на интервюто Алекс Джоунс изразява скептицизъм и казва на Пиеченик, че той звучи така, сякаш говори глупости, които са като тези на „Q-tards“. Пиеченик  отговаря със залог, че ако Байдън не бъде арестуван до 20-ти, Пиеченик никога повече няма да се появи в шоуто на Алекс Джоунс.

Пиеченик е бивш служител на разузнавателните служби за психологически операции в Държавния департамент на САЩ и е помагал на Съединените щати да извършват военни преврати срещу чужди държави. Въпросът, който се задава сега, е дали Пиеченик упражнява сайоп (психологическа операция) върху американския народ или казва истината.

Обаче не е само Пиеченик, който поддържа тази гледна точка. Неотдавнашни интервюта разкриха също, че генерал Майкъл Флин и адвокат Лин Ууд са изключително уверени, че американската армия се готви да арестува предателите от дълбоката държава, което по същество предполага, че натрупването на Националната гвардия във Вашингтон е всъщност капан за предатели. Фактически е вярно, че в Деня на встъпването в длъжност всички предателски депутати или участници в дълбоката държава, които се появят там, ще бъдат заобиколени от силно въоръжени войски.

Тръмп е в състояние да федерализира всички войски на Националната гвардия, като се

позове на Закона за въстанието.

Но има още един фактор, който се появи във всичко това: FEMA.

FEMA е организирана като единица за приемственост на управлението (continuity-of-government, COG), имаща правомощието да управлява цялото федерално правителство при извънредна ситуация.

Президентът Тръмп обяви извънредна ситуация на национално ниво на 12 септември 2018 г. и тази извънредна ситуация не е отменена. Всички избори през 2020 г. се проведоха при тази национална извънредна ситуация (изпълнителната заповед за „чужда намеса“).

Както теорията гласи, гражданското правителство вече се срина в резултат на изборната измама, корумпираните съдилища и предателските действия на повечето законодатели, както демократи, така и републиканци. Истинското правителство, което отговаря в момента, е комбинация от FEMA и военна власт. Изборите, тъй като са фалшифицирани, се анулират.

FEMA се управлява от Питър Гейнър, назначен от президента Тръмп през януари 2020 г. Гейнър е ветеран с 25-годишен стаж в американската морска пехота, със специален опит в управлението на градски бойни операции.

FEMA.gov разкрива също така, че Гейнър е ръководил военната охрана за президентския ретрит в Кемп Дейвид.

Президентът Тръмп активира FEMA на 11 януари, издавайки нова извънредна декларация чрез тази президентска заповед на Whitehouse.gov.

Тази заповед на FEMA има много необичаен език, който изглежда се отнася до национално извънредно събитие, много по-голямо от обикновена иногурация  [официалното встъпване в длъжност на президента]:

“Днес президентът Доналд Дж. Тръмп обяви, че в окръг Колумбия [Вашингтон] съществува извънредна ситуация и нареди федералната помощ да допълни усилията за реагиране на окръга, поради аварийните условия в резултат на 59-ата президентска инаугурация, от 11 януари до 24 януари 2021 г.”

Това съобщение от Тръмп се позовава на Закона на Стафорд, който се намира на FEMA.gov:

https://www.fema.gov/disasters/stafford-act

Дял V от Закона на Стафорд съдържа език, който изглежда дава на президента извънредни правомощия по време на обявена национална извънредна ситуация.

В допълнение към поставянето на Гейнър във FEMA, Крис Милър бе назначен за Министър на отбраната от президента Тръмп, наскоро след фалшивите избори на 3 ноември, когато американското военно разузнаване успя да потвърди, че демократите и Байдън действат незаконно, за да откраднат изборите.

Крис Милър е патриот и експерт по нестандартна война. Той е лоялен към Тръмп и помогна за провеждането на успешни операции в Близкия изток. Той е свикнал да бъде заобиколен от врагове.

С Милър в Министерството на отбраната и Гейнър във FEMA са налице правилните активи FEMA да управлява операциите за C.O.G.  [приемственост на управлението], докато в същото време военните упражняват своята власт да защитават Конституцията и арестуват стотици предатели и размирници в Деня на встъпването в длъжност [на президента]. Не забравяйте, че всичките сили за Специални операции сега се отчитат директно на Милър, а Военноморските сили се отчитат директно на Тръмп. Гейнър от FEMA може лесно да координира с Военноморските сили, защото това е, което е правил в продължение на 25 години в армията.

Според тази теория Съединените щати след това ще работят под временна военна власт за няколко месеца, през които ще бъдат извършени повече арести и може да се проведат нови избори.

В момента Тръмп се представя за слаб, твърди теорията, за да накара предателските депутати да не могат да го осъдят в Сената на САЩ преди 20 януари. (Този трик, ако е трик, изглежда да работи.)

Вчера е бил проведен частен телефонен разговор по Zoom между адвокат Лин Ууд и пенсиониран военен персонал (с поне един генерал), което ни предоставя още информация. Човек, присъствал на разговора - за което мога да потвърдя, че се е състоял и е реален - е събрал бележки от разговора, предлагайки следното обяснение. Мога да потвърдя, че тези бележки са точни, макар да няма връзка към нищо, защото обаждането е било частно:

Сега около нас има 250 000 китайски войници, 75 000 в Канада, а останалите в Мексико. Генералите казаха, че ако стъпят в тази страна, ще бъдат унищожени бързо, тъй като те са готови.

Кметът на Оклахома Сити бе информиран от президента в понеделник по имейл, че е влязъл в сила Законът за въстанието и там ще започнат арести. Това е първият от много градове, в които това ще се случи.

Тези избори бяха кибервойна срещу нашата страна. До Белия дом беше изпратен документ за гласуването в 4 щата, който показа, че китайски кибератаки са премествали гласове от Тръмп към Байдън. Те имат доказателство за това сега. Това е чужда държава, участваща в нашите избори, така че това е ескалирано от вътрешен проблем до нападение от чужд враг. Това издигна този въпрос от гласуване по конституция до въпрос за националната сигурност сега.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Атаката на Капитолийската сграда е била задвижвана от Antifa и BLM - всичко това е тактическа измама, както я наричат военните. Това е обичайна практика.

Да, в момента имаме пълна военна операция, за да премахнем заплахите и да върнем нашия президент отново на власт, и да контролираме насилието в големите градове. Имайте предвид, че ако светлините угаснат, а Байдън не е президент, не е че Китай идва тук, а че ние сме изключили светлините, за да се освободим от лошите. Тогава ще се случат масови арести.

Това, заради което те са изпаднали в паника, е че светът ще разбере за техните Пръстени за педофилия и трафик на деца, от които всички те печелят от десетилетия. Президентът обича тази страна и обича хората, и се ангажира да възстанови финансово всичко, което е загубено от началото на Cov19.

Може да започнем да виждаме нещата още тази вечер, като чуваме, че ще стане горещо около 18ти-19ти.

Продължавайте да се молите. Продължавайте да вярвате.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/489326.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!