Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Президентът достави „По велик начин“ декласификацията на Обамагейт

President Trump | Getty

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

FOX NEWS

Лу Добс (LOU DOBBS), Facеbook:Обамагейт разкрит: Джон Соломон казва, че обширното разсекретяване на документите на Обамагейт включва наблюдение на президента Тръмп, неговата кампания и докладите на Кристофър Стийл

ИЗВЪНРЕДНО: Президентът достави „По велик начин“ декласификацията на Обамагейт

ВАШИНГТОН - Според Лу Добс от Fox Business News, който днес е интервюирал Джон Соломон, бивш изпълнителен директор и главен редактор на The Washington Times, останалите документи на ФБР относно руския сговор са разсекретени и могат да бъдат публикувани в петък или в понеделник.

Соломон, носител на награди разследващ журналист, заяви, че цялата история за сговора срещу Тръмп е създадена и изтекла в медиите, за да неутрализира притеснението на Хилари Клинтън, че скандалът с имейла й не е изчезнал.

Соломон също каза, докато потвърждаваше пред Добс, че наистина „той може да потвърди“, че президентът е изпълнил „в голяма степен“ едно от последните си останали обещания; да разреши публикуването на това, което той нарече нещо повече от „голям куп документи“ - тези, които според него ФБР се опитва да скрие от обществеността в

продължение на четири години.

„Ще ви кажа какво ще стане ясно в тези документи, приемствеността и връзката между фалшивата история за „Руския сговор“, която беше разпространявана в Америка в продължение на три години, и последващия импийчмънт на президента в началото на 2020 г .; огромна връзка … В брифинга на Кристофър Стийл той признава, че е получил от своя основен под-източник, главният човек, който му е дал цялата фалшива информация, който по-късно се е отрекъл от нея. Когато отиват при под-източника, той отрича повечето от това, което му се приписва в Доклада на Стийл.

Свидетелят-звезда относно импийчмънта, който демократите дефилираха пред камерата, беше човекът, който свързва Кристофър Стийл с този фалшив свидетел, или този свидетел, който даде фалшивата информация с цел да се види връзката с Русия, а след това Украйна. И каквото и друго да се е случило, всичко е взаимосвързано, това са едни и същи играчи отново и отново. И когато провеждахме процеса бяхме държани на тъмно, не знаехме, че свидетелят има тази връзка с Кристофър Стийл; важна информация, която ще бъде публикувана благодарение на решението на президента."

BREAKING: President Has Delivered “In a Big Way” With Declassification of Major Obamagate Documents; May Be Released As Early As Friday – The Published Reporter®

Във вторник президентът Тръмп ще разсекрети всички документи за разследването на руската измама.

Това може би ще бъде най-големият сканадал в исторорията на САЩ за корупция, измама и държавна измяна. В скандала основните имена са Хилъри Клинтън и Барака Обама, както и бившия директор на ФБР. В скандала са замесени много висши служители на ЦРУ, Ми6, ФБР и Медийни корпорации, които умишлено са представяли фалшива информация пред обществото.

Преди изборите в САЩ бях написал пост във фейсбук, че оператори на Deep State, включително хора в Белия дом и уж на „негова“ страна, настояват президента да пази информацията от обществеността.

Всъщност президентът Тръмп обеща няколко пъти, че ще освободи всичко по руската измама, преди да напусне поста. В четвъртък вечерта Лу Добс съобщи, че президентът Тръмп е разпоредил освобождаването на разузнавателните документи и на Обамагейт.

Лу Добс: Президентът Тръмп разсекретява строго секретни документи, всички свързани с Обамагейт. Това е координираното и дългогодишно шпиониране срещу кандидат за президент и в крайна сметка президента на САЩ и неговата администрация, тази на Доналд Дж. Тръмп.

Съобщава се, че документите показват участието на САЩ и отвъд океана за създаването на илюзията, че  Доналд Тръмп е замесен по някакъв начин с Русия. Всичко това е било змислено, за да се прикрие факта, около криминалните действия на Семейство Клинтън с финансови капитали, както и сканндала с изтеклите имейли на Хилъри.

Президентът Тръмп декласифицира документите за Омама Гейт и “Аферата Русия” – UFOBG.com

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!