Ген. Атанасов: Ако Манолова не беше на балотаж, Фандъкова нямаше да спечели изборите

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

Не виждам как десни антикомунисти ще отидат да пуснат гласовете си за Манолова

 

„В сравнение с европейските избори, Демократична България има ръст на гласовете на местния вот. Това са вторите избори, на които участваме. Ако беше друг опонентът на Йорданка Фандъкова на втори тур, а не Мая Манолова, тя нямаше да спечели. Манолова беше изключително удобен противник на ГЕРБ и затова те работеха за балотаж с нея“. Това заяви ген. Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България, пред БТВ. 

„За съжаление, беше разпръснат протестният вот. Един от районите, който печелим, е с два пъти повече жители от област Видин. Ние още в понеделник заявихме, че не подкрепяме нито една от претендентките на балотажа.

Нашите избиратели са разумни и сами могат да решат за кого да гласуват. Някои хора, които са гласували за Демократична България, са подкрепили Мая Манолова. Това вероятно са по-млади и емоционални избиратели. Не виждам как един възрастен човек, който е антикомунист, ще отиде да гласува за Манолова“, каза още Атанасов.

 

Източник/ци: https://faktor.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни