Ген. Атанасов: Ако Манолова не беше на балотаж, Фандъкова нямаше да спечели изборите

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

Не виждам как десни антикомунисти ще отидат да пуснат гласовете си за Манолова

 

„В сравнение с европейските избори, Демократична България има ръст на гласовете на местния вот. Това са вторите избори, на които участваме. Ако беше друг опонентът на Йорданка Фандъкова на втори тур, а не Мая Манолова, тя нямаше да спечели. Манолова беше изключително удобен противник на ГЕРБ и затова те работеха за балотаж с нея“. Това заяви ген. Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България, пред БТВ. 

„За съжаление, беше разпръснат протестният вот. Един от районите, който печелим, е с два пъти повече жители от област Видин. Ние още в понеделник заявихме, че не подкрепяме нито една от претендентките на балотажа.

Нашите избиратели са разумни и сами могат да решат за кого да гласуват. Някои хора, които са гласували за Демократична България, са подкрепили Мая Манолова. Това вероятно са по-млади и емоционални избиратели. Не виждам как един възрастен човек, който е антикомунист, ще отиде да гласува за Манолова“, каза още Атанасов.

 

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...