Томислав Дончев: На тези избори всички играха срещу нас (освен ромите)

В много от случаите всички играха срещу нас.

Това е много интересен детайл и трябва да се влезе в дълбочина.

Единственото, което ги обединяваше е, че бяха срещу нас- никаква политическа хигиена. Ляво, дясно- няма такива неща.

Това каза на брифинг Томислав Дончев от Изпълнителната комисия на ГЕРБ след втория тур на местните избори, предаде репортер на Топновини. „Тезата „против“ е липса на теза. Не е цел за това и резултатите са такива“, коментира той.

„Който има намерения за касиране на изборния резултат, да се обърне към съда“, призова Дончев. Той посочи, че ако се следва тази технология, то от ГЕРБ трябва да са недоволни от изборите в Русе или Плевен напр. „Купеният вот обаче е темата. Подадохме множество сигнали, надяваме се да стигнат до край“, обърна внимание Томислав Дончев.

„Искам да успокоя всички- изборите свършиха, няма нужда от повече агитация. Дойде време за работа. Сега е моментът да се правят анализи“, заяви той. „Въпреки всичко съхраняваме подкрепата си, което е постижение“, посочи Дончев и уточни, че на много места ГЕРБ присъства в централната и местната власт. „Обект сме на укори от всички и сме виновни за всичко“, допълни той. Томислав Дончев обяви, че след местните избори мерки от всякакъв тип в ГЕРБ ще бъдат взети. „За тези резултати някой носи отговорност- или хората не са работили достатъчно или не са поддържали адекватна комуникация и контакт с гражданите“, каза още той.

„Не инцидентна мода, а почти норма стана парламентарно представени партии, имащи претенцията за системни, да се крият зад всякакви инициативни комитети. Много удобно“, коментира Дончев.

На 7 ноември от 12.00 часа в кино „Люмиер“ ГЕРБ ще обсъди резултатите от изборите на Национална работна среща.

Източник: Petel.bg

Източник/ци: https://www.informiran.net

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни