Менда Стоянова: Имаше хора, които гласуваха срещу ГЕРБ от омраза (вместо от любов?) ГЕРБ градим инфраструктура, градим култура

Снимка Кадър БНТ

ГЕРБ градим инфраструктура, градим култура


Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ. Според мен това се дължи на факта, че ГЕРБ управлява вече доста време и по този начин се получава една умора, едно пресищане. Може би има нужда от промяна, от отрезвяване. Но хората трябва да оценяват това, което е направено и да знаят, че нещата се случват едно по едно. 

Това заяви в сутрешния блок на БНТ народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова.

,,Хората дадоха своя вот за ГЕРБ, хората гласуваха рационално и разумно. Спечелихме икономически най-силната част на страната и това прави победата на ГЕРБ ясна и категорична'', допълни тя.

,,Имаше места, особено в София, където вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Да гласуваш, само защото мразиш за мен не е нормално политическо поведение на тези хора. Голяма част от младите хора дадоха своя вот за Мая Манолова и го направиха от омраза. А омразата не е правилния водач. Ние винаги сме се съсредоточавали върху това да градим инфраструктура, да градим култура… но явно имаме много пропуски, които дразнят'', коментира Стоянова.

,,Йорданка Фандъкова е една от най-диалогичните хора, тя постоянно е при хората. Кампанията беше толерантна от гледна точка на ГЕРБ'', каза още тя.

,,Това е изцяло политически ход от страна на президента. Не му отива без конкретни данни да прави подобни срещи. В тези избори имаше доста по-малко конкретни сигнали'', обясни Менда Стоянова относно намерението на Румен Радев да свика среща между ЦИК и управляващите, за да обсъдят нарушенията на местните избори.

,,Бюджет 2020 е добър и стабилен, той предвижда един добър ръст. През 2020 г. предвиджаме нулево бюджетно салдо и то да се запази през следващите три години. Другото е намаляването на държавния дълг, като се очаква през годините той да продължи да спада. Очаква се и спад в безработицата с около 4% средно. Социалните плащания отново имат сериозен ръст. Демографската политика е друго, но независимо от голямото перо в социалните плащания там също има недоволни. Проблемът е в начина на преразпределение на тези социални плащания'', добави в заключение Менда Стоянова по отношение на бюджета за следващата година.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...