Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ: България избра ваксината на „Пфайзер”, зад която наднича… Бил Гейтс (ФИРМЕНО ДОСИЕ)

България ще закупи 125 хиляди дози от ваксината на фармацевтичния гигант „Пфайзер”, обяви гордо здравният министър проф. Костадин Ангелов. Зад мултинационалната компания обаче, и това не е конспирация, наднича…Бил Гейтс, видя Narod.bg в разследване, публикувано в редица западни медии.

 „Създали сме необходимата логистика. Първо от тази ваксина ще пристигнат 125 хил. дози”, каза проф. Коце, както го наричат близките му приятели като нежния актьор Владо Карамазов.

Основното предизвикателство пред ваксината на „Пфайзер”, освен липсата на време за реално тестване, е логистиката, която се очаква да е по-скъпа от самата ваксина.

Тя трябва да се съхранява при температура от минус 70 – минус 80 градуса по Целзий. Затова хунтата на ГЕРБ сега ще даде тлъста обществена поръчка на своя фирма за купуването на специалните хладилници.

Ето обаче какво е фирменото досие на доставчика „Пфайзер”

Тази компания е на 57-о място в света по приходи с активи от 164 милиарда долара. 70% от собствеността ѝ е разпределена между три офшорки, регистрирани в Дауаеър и, о, изненада, в Сейшелите.

Медисън Груп Интернешънъл – 12%

Хермес Натурал Сорсес – 9%.

Интерконект Ексчейндж – 51%

Собствеността и на трите е непроследима …

Интерконект Ексчейндж обаче е мажоритарен собственик на Амстердам Интернет Ексчейндж, фирмата, която през 2014 г. инсталира 4G инфраструктурата в цяла Холандия, Белгия и част от Франция.

Управител на последната фирма е Евиан Блейк, съпруг на Кристиан Гейтс – Блейк, която пък е сестра на Били Гейтс.

Управител на „Пфайзер” е Алберт Бурла – 59-годишен грък, който е и член на борда на директорите на Биотехнолоджи Иновейшън Организейшън БИО, чийто изпълнителен директор до 2012 е бил Мишел Мак Мърфи-Хийф, сегашен президент на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс Фондейшън.

Синът на Алберт Бурла, управителя на „Пфаизер”, е Джейми Бурла – 28-годишният годеник на Дженифър Катрин Гейтс – 24 годишната дъщеря на основателя на „Маайкрософт” Бил Гейтс.

Сега става ли ви ясно, драги читатели, защо „филантропът” Били Гейтс толкова много пищи за нуждата от ваксинации и то точно с ваксината на „Пфайзер“ и даже в прав текст заявява, че трябва всяка ваксина да се проследява, ама не пояснява как.

СЛУЧАЙНОСТ? „Майкрософт” и „Пфайзер” водят заедно съдебни битки

Софтуерният лидер Майкрософт (Microsoft) на Бил Гейтс и фармацевтичният гигант Пфайзер (Pfizer) на фамилията Гейтс обединиха в началото на февруари 2005 г. силите си в съдебен процес срещу фирми, разпространяващи чрез интернет копия на популярното лекарство виагра.

В един и същи ден – 10 февруари, двете компании от орбитата на Бил Гейтс заведоха съдебни дела срещу неизвестните собственици на канадските фармацевтични уебсайтове www.cndpharmacy.co и www.myepharmacydirect.com.

Майкрософт заведе делото си във вашингтонския щатски съд, обвинявайки ги в незаконно наводняване на пощенските кутии на потребителите на електронната поща MSN Hotmail с нежелани съобщения (т. нар. спам). Пфайзер от своя страна избира за арена на битката съда в Манхатън и обвини канадците в нечестна конкуренция и неправомерно използване на търговска марка.

Pfizer днес (статистика от сайта на компанията):

49,6 млрд. щ. д. приходи през 2014 г.

55 производствени обекта в цял свят

175 пазара, на които Pfizer продава своите продукти

Над 200 съвместни научноизследователски проекта през 2014 г.

Над 78 300 служители, работещи за Pfizer в цял свят

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!