Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бивш МВР шеф пита: Кой поръча 10 кюлчета злато с лика на Бойко Борисов?

10 кюлчета злато с лика на Бойко Борисов са били поръчани, по моя информация – зад граница. Попитах официално прокуратурата преди 3 месеца кой ги е поръчал – никакъв отговор.

Това обяви сензационно бившият вътрешен министър Румен Петков, дочу Narod.bg.

В интервю за сайта „Факти” Петков припомни, че след като излязоха снимките от спалнята на премиера в правителствената вила в кв. „Бояна”, прокуратурата не е разпоредила веднага обиск в помещенията, обитавани от Бойко, нито го е отстранила от длъжност до приключване на проверката.

Дамите, за които Борисов призна, че са го посещавали в резиденцията, също не са издирени и повикани на разпит, обясни още Румен Петков.

Бриго Аспарухов ми сподели преди години, че той е човекът, лансирал Борисов в голямата политика. Дано Бриго не се обиди, че казвам това, но то не и голяма тайна, призна бившият МВР шеф.

Новината, че прокуратурата е странно пасивна към скандала с пачките евро, златото и жените, които Бойко Борисов обвини, че са го „сготвили”, се вписва съвсем точно в сюжета, за който Narod.bg писа по-рано днес – че премиерът е искал да хвърли оставка още лятото, но главният прокурор Иван Гешев не му е позволил с репликата: „Ние сме зад теб.”

Бомбата хвърли бившият жълт депутат и настоящ адвокат Минчо Спасов. Според него такава реплика от устата на обвинител №1 не звучи като окуражаване, а като заплаха.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!