Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генка Шикерова помля властта: До здравия кмет на ГЕРБ висят лекари и санитари, докато народът мре по стълбите (ВИДЕО)

https://www.facebook.com/T

Журналистът Генка Шикерова изрази възмущението си след случая на двамата пациенти, които бяха оставени в критично състояние на стълбите в болница в Пловдив без никаква помощ, като накрая починаха, видя Narod.bg.

На този фон обаче за кмета на Пловдив Здравко Димитров от ГЕРБ, който също пипна коронавирус, се грижи цяла армия от лекари и медсестри.

https://www.facebook.com/genka.shikerova.94/posts/10224340062599696

Шикерова публикува снимка от скандалния случай, както и снимка от посещението на премиера Бойко Борисов на кмета на Пловдив Здравко Димитров с думите: „Разликата: до тежкоболния кмет на Пловдив висят като прани гащи лекари и санитари, за да слушат разпореждания. Няколко дни по-късно, в друга болница, но в същия град, двама души умират безпомощни на стълбите“.

Припомняме, че пациенти от УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив са починали, след като са оставени на стълбите на болнично заведение с кислородни маски при прехвърляне между отделения.

„Ето как липсата на ясни правила, газенето на закона, хаосът и безхаберието ще се върнат като бумеранг при лекарите и медицинските работници. Отговорността няма да я носи този, който разпорежда. И не, това не е война. Есента и зимата бяха очаквани“, допълни Шикерова.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!