Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Бояджиев: Германия създаде и подкрепя Борисов и с бясна скорост настъпва катастрофална криза

Image may contain: 1 person, eyeglasses, beard and closeup

Всеки ден един маниак, докопал се до власта и жалките пажове без грам достойнство около него задълбочават кризата в България. Уважавам тези хора които не спряха протестите и бият алармата.

Чуйте го какво изрече вчера по време на малоумната си разходка с пажовете си доктори. Ами това е пишело на всеки вход на лагерите на смъртта. Работата прави свободата. И гордо нарежда - болните оздравеят ли веднага на работа.

Абе кой си ти бе да определяш, кой кога ще оздравее и кой кога ще отиде на работа. И онези плюнки на задната седалка мълчат като риби. Май си отварят устата само като им хвърли парче зоб. 

Пак повтарям моите най-искрени уважения към тези които не казха като Минеков, че бил уморен и било по добре нищо да не се прави, а към тези които продължават да се борят и да участвуват в една борба, която вече десетилетия трае, за една България, нормална и европейска. Ами бай Илия не се ли уморяваше 33 години в комунистическите зандани.

И тук ще добавя отговорноста на Германия и лично на канцлера Меркел, която помагна за трети път България да се озове в национална катастрофа. Да, защото не Западът създаде и подкрепя Борисов а само Германия. Първата световна война с Германия, резултат национална катастрофа. Втората световна война пак с тях и пак национална катастофа. Сега Германия създаде и подкрепя Борисов и пак с бясна скорост настъпва катастрофална криза. 

Петър Бояджиев

>

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!