Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: Тези избори далеч не са приключили! "Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора"

.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната.
Това съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес. 

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили. Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител. В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп. 

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини.

Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението.

---

Новините валят като дъжд! Знаете ли колко държави са правили избори с "грешния" софтуер, който е използван в Америка? 47! Четиридесет и седем! Сега трябва да ви става ясно как ще паднат всички правителства! В близките дни започва разследването на изборния процес в останалите 47 страни извън Америка. Така ще дойде GESARA!!!! Няма никакво съмнение, че Тръмп печели! По закон официалните резултати от изборите в САЩ се обявяват от официалната правителствена комисия на 14 декември. Да си спомним, че и Хилари Клинтън предварително си бе издала книга със заглавна корица "Madam President" и дори бе надписала с автографи няколко стотици бройки, за да ги подарява. После отидоха на боклука.
Image may contain: 1 person, sitting

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!