Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много ми хареса решението на германските ресторантьори да сложат черен печат и забрана на канцлера Меркел да бъде допускана в техните заведения, дори и след кризата

Много ми хареса решението на германските ресторантьори да сложат черен печат и забрана на канцлера Меркел да бъде допускана в техните заведения, дори и след кризата.

Достойни.

Така се прави!

Мен ако питате, ние трябва да сложим черен печат и забрана за влизане в страната на цялото мафиотско правителство в едно с мекеретата им. Меркел да си взима при нея бандитите, които протектира цели три мандата, пък съдбата ще реши сама бъдещето им. Може да помогнем с каквото е необходимо, но за това когато му дойде времето, както казваше лукавия ни изискан аристократ.
-------------------------------------------------------------
Каквото, обаче, и да правим България ще бъде поставена на колене пред Македония и ще признае всичко, каквото тя поиска. Когато преди нашето европредседателство казах публично, че Борисов и борисовчетата не трябва да се докосват до външната политика, някои се направиха на глухи. Имаше и друг начин.

Тези некадърни и крадливи наши политически отрепки са такива завършени нищожества, че историческото презрение на бъдещите български поколения им предстои и заради тоталната катастрофа по темата западни балкани. И поредното политическо предателство извършено пред гробовете на милион достойни българи, положили костите си пред олтара на Националния въпрос изписан с реки от българска кръв.

Предателство не се прощава, господа другари.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!