Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко, къпеш ли се?! Премиерът цял месец не свали една и съща и риза, на какво ли смърди? Топ журналистка разкри, че мачка деца, докато е в карантина (СНИМКИ)

Укриващият се по села и паланки Бойко Борисов го играе „беден” – напоследък премиерът се появява на най-неочаквани места все една и съща синя риза. Това породи съвсем нормалния въпрос: Абе, Бойко, ти къпеш ли се? Цял месец не свали тая синя ризка, установи репортер на Narod.bg.

По този повод бившият главен редактор на „Жълт Труд” Зоя Деянова се гъбарка с лидера на хунтата с предложението заедно с неколцина приятели да дарят добавката от 50 лв. към пенсиите си за нова риза на премиера.

…същата синя риза…

Топ журналистът се ядоса и на решението на Борисов да се снима с деца, докато е поставен под карантина след среща с шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Преди седмица – на 5 октомври, еврочиновничката сама обяви, че се самоизолира за 14 дни заради контакт с човек, дал положителен тест за коронавирус. След срещата й с Борисов той също би трябвало да е под карантина. отново непраната дрешка….

Въпреки това в събота, 10 октомври, водачът на шайката награби за пред камерите две деца, на които, ако е заразен, спокойно е прехвърлил вируса.

Ето целия пост на Зоя Деянова, който казва всичко:

…и пак тя

Тоя със синята риза не беше ли в карантина заради Фон Лайнен? Награбил децата да ги зарази и после айде затваряме училището.

Търся няколко съмишленици да си дарим 50-те лева за нова риза. Не може простата гугутка да е всеки ден с ново джемпърче, а той с една и съща дрешка.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!