Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Младоженецът Николай Нанков си поръчва плеймейтки! Хвалил се, че държи Бойко с компромати (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Мълвата носи, че Нанков се гордеел как лично уреждал момичета за „шефа”, затова можел да прави каквото си поиска.

Младоженецът в ГЕРБ – зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков, си поръчва елитни, а понякога и не толкова елитни плеймейтки. Скандалът лъсна от имейл до редакцията на Narod.bg, в който запознат с мръсотиите в управляващата партия разкри срамни детайли от тайния живот на любимеца на Бойко Борисов, който е неотменен спътник при всички воаяжи на премиера с джипката.

Чат, в който лъсна поръчката на Нанков за поредното платено момиче

Абсурдното е, че Николай Нанков се ожени едва миналата седмица – навръх празника на София Вяра, Надежда и Любов. Нанков и любимата му Елена минали под венчилото на тайна церемония миналия четвъртък, издаде Бойко Борисов по време на посещение във велинградското село Грашково. Нанков и половинката му трябваше да сключат брак през месец май, но заради пандемията от коронавирус бракосъчетанието било отложено.

Несрин Исинова е любимата гърла на Николай Нанков…

Сега се оказва, че министърът обичал да си плаща за момичета, които били задължително „тунинговани”. Затова и най-често сред платените гърли фигурирали плеймейтки. Една от най-любимите му кукли била палавата плеймейтка Несрин Исинова, научи още Narod.bg.

Връзката с платените момичета минавала през личния му шофьор Пламен – гологлав, с брада и мустаци, който вземал девойките и ги водел да забавляват шефа му. Горещите срещи се провеждали в къщи за гости, построени с пари от Държавен фонд „Земеделие”, пише читателят на Narod.bg.

Палавият министър е младоженец само от седмица

Любителят на силиконки Николай Нанков пък се хвалел пред приятели, че държал Бойко Борисов с убийствени компромати, затова се чувствал сигурен за мястото си в правителството. Фактите потвърждават хвалбите на Нанков – серия рокади в кабинета, предприети, за да туширан народният гняв в стремежа на ГЕРБ да спихне протестът, не засегнаха похотливеца от Априлци. Мълвата носи, че Нанков се гордеел как лично уреждал момичета за „шефа”, затова можел да прави каквото си поиска.

Факт е, че след тежката катастрофа край Своге през есента на 2018-а, при която загинаха 20 човека, Нанков хвърли оставка като зам. регионален министър, след като се оказа, че нефелен ремонт на пътя е причина за трагедията. По-късно обаче палавият бивш областен управител на Ловеч отново бе набутан във властта по личното давление на премиера Борисов.

Причината е може да е само една – Николай Нанков държи Бойко с тежки компромати, пише още в имейла до Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!