Илиян Василев: Не атакувайте Цветанов, ще е полезен за битката срещу Борисов

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Не прибързвайте с критиките срещу Цветановите "републиканци", съветва анализаторът Илиян Василев на страницата си във Фейсбук.

"Преди да прибегнете до големи "слова" и да го разнищите си отговорете на следните въпроси:

1. Кой има по-голям потенциал от Цветанов да извади електорат от ГЕРБ? Не забравяйте че това е все още партията с най-голям вот? Това че "вади" хора като Камбитов /виж разследването на АКФ/ от Благоевград си е за негова сметка. Очевидно си мисли, че единственият път за да удари Борисов е да предложи на хората от ГЕРБ алтернативна далавера с властта.

2. Ако имате отговор - че друг, извън него, може да спечели електората на ГЕРБ, отговорете си на въпроса, а защо не го прави и какво му пречи Цветанов, за да го направи? Защото мераци много.

3. Не приемам Цветанов като лице на промяната и на демокрацията, особено след историята му в ГЕРБ и корупцията, но винаги отчитам полезността му в битката срещу Борисов и Пеевски, без да изпадам в излишни илюзии, пред вид на мекотата му спрямо Гешев - тоест двойното му дъно.

Пиша това, защото у нас критикари колкото искаш, но doer-и малко. За да се свали тази мафия, трябва да преглътнете много в себе си като стерилна идеологическа мисия, като изключителност на собствената ви правота и най-вече като способност да работиш с различни хора, дори с противници, в името на постигане на национална цел.

Надявам се в скоро време и от Демократична България да излязат с инициатива за по-широк формат на взаимодействие между всички сили антимафия. И там може да се намери място и за взаимодействие с тези републиканци.

От новите изяви на Борисов трябва да ви е ясно - този човек вече е с психическо заболяване - мания за величие, несменяемост и загуба на връзка с реалността. Свалянето му от власт ще мине през кръв, пот и сълзи.

Ценете всеки съюзник по този път", написа Василев. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.banker.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...