Журналистът Петко Георгиев: Каквото и да се случи, Великото  народно въстание е обречено на успех

Кадър: БТВ

"Каквото и да се случи довечера на площада, Великото народно въстание е обречено на успех". Това мнение излази журналистът Петко Георгиев в ефира на сутрешния блок на БТВ.

"Залогът е много голям, има категорично мнозинство в подкрепа на протестите. А тези протести искат оставката на премиера и на главния прокурор. Смятам, че протестите и Великото народно въстание довечера, независимо какво ще се случи конкретно на площада, е обречено на успех, тъкмо защото зад него стоят 60-70 процента от българите. За повече от 70 дни то постигна повече в политически план отколкото би могло изобщо да бъде въображаемо като промени в страната. То постигна оставките на няколко министри, отнемането на студения резерв от началника на държавата и т.н. Видяхме и очевадния ченгеджийски номер, който беше направен с провокацията и с побоя на 2 септември", каза той.

"Начело на всеки протест, колкото по-дълго той продължава, излизат най-радикалните му представители. Но истината е, че зад протеста и желанието за промяна стоят огромен брой хора. Независимо кои ще са лидерите довечера, това недоволство ще доведе до някакъв положителен резултат. В България нищо хубаво не се случва без масов, без радикален граждански натиск", заяви още Георгиев.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...