Подигравка с Вашата интелигентност: Няма вода в язовирите, защото повече хора започнаха да си мият по-често ръцете заради пандемията

Председателката на Парламента Цвета Караянчева коментира темата със спада на вода в язовирите в България пред БНР. Ето какво заяви тя по темата защо липсва вода:

„Язовирите в България са празни заради сушата, но не трябва да забравяме и факта, че потреблението на вода рязко се повиши, заради пандемията от Covid 19.

Хората масово започнаха да си мият ръцете все повече и повече и това в комбинация с липсата на дъждове и горещините е причината днес да започваме да говорим отново за водна криза, така както беше в Перник.

Уверявам всички, че премиерът Борисов всеки ден работи също по тази тема и както знаем винаги се вземат най-адекватните решения”.

Това заяви председателят на НС Цвета Караянчева пред БНР, пише „19 минути“.

Караянчева не бе попитана защо Пернишки поток спира, понеже се оказва незаконен. Той ни струва над 27 млн.лв.за 13 км тръба.

https://19min.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...