Narod.bg: Връзката между Бойко и Слави е ВИС, милиони текат в джобовете им и до днес

Връзката между сикаджията Бойко Борисов и шоуменът с престъпен нрав Слави Трифонов минава през трибуквената мутренска организация ВИС.

Това се твърди в сигнал до Narod.bg, подписан от „икономист, запознат с далаверите в държавата”. Даваме гласност на писмото, защото от него научихме детайли, които досега не са известни на масовия читател.

Според имейла на нашия читател, Бойко Борисов и Слави Трифонов са като скачени съдове, поне що се отнася до бизнеса.

Връзката им минава през редица фирми на страховит бос от ВИС, който в момента живее зад граница.

В основата на редица общи бизнес начинания на Слави и Бойко стои стои дружеството „Новита Холдинг Груп“. Офисът й е в т.нар. колумбийско посолство на столичния бул. „Пушкин“ 84. На същия адрес е и кооперацията, в която живееше тарторът на ВИС, преди да духне от България, пише още в мейла до Narod.bg.

Холдингът е една от ключовите брънки, през които ВИП гангстерът превъртал милионите, изкарани от търговия с кокаин.

Дружеството е собственик на десетки барове и дискотеки по морето. Повечето от тях бяха прилапани след екзекуцията на Георги Илиев.

Доскоро „Новита Холдинг Груп“ въртеше и строителен бизнес. По време на тройната коалиция фирмата спечели милиони левове от обществени поръчки след доста странни конкурси.

Далаверата обаче продължила и при трите правителства на Бойко Борисов, който, макар и от вражеската СИК, охотно съдействал за прокарването на далавери за стотици милиони, пръст в които имал и Слави Трифонов, твърди още икономистът в писмото си до Narod.bg.

Бизнесът не се ограничава само до строителство – в каталога на дружеството фигурира още транспорт, производство на мебели и хранителни продукти, търговия, услуги в социалната сфера и т.н.

Прелюбопитен е и друг факт – един от най-близките приятели на биг боса от ВИС е… телевизионния водещ и продуцент Слави Трифонов.

Месеци преди изборите за 41-то Народно събрание „Шоуто на Слави” по Би Ти Ви пък често бе използвано от премиера Бойко Борисов и ПП ГЕРБ за предизборна кампания.

Освен честите гостувания на Бойко Борисов, в две от излъчванията той беше водещ на предаването. Малко преди спечелването на изборите, отношенията между Слави Трифонов и Бойко Борисов бяха развалени и „Шоуто на Слави“ започна ежедневна война срещу Бойко Борисов и партия ГЕРБ.

В телевизионно интервю пред журналиста Сашо Диков Борисов заяви, че Слави Трифонов е поискал участие при избирането на министри и право на строеж в зелени площи. Нещо, което е правено и в миналото, но с процент за българския Кръстник Бойко Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...