Борисов обикаля, с купения от народа джип, райони на ДПС

.

Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа си. Този път той се разходи из Родопите. Той посъветва всички, които говорят, да дойдат в Родопите и да видят кой кой е, тъй като в смесените райони само ГЕРБ се изправяло срещу ДПС.

Пред жители на село Мечо той поясни, че на площада и на жълтите павета искат оставка, а те му отговориха да не подава такава и че те са с него. Хората добавиха, че са сред първите в община Велинград, които са гласували за ГЕРБ. 

Министър-председателят се похвали още, че в новата програма ще заделят между 50 - 100 млн. лева само за такива села, вместо да ги правят едно по едно. На 15 октомври пък трябва да бъде завършено училището в Бирково, а Борисов обеща да отиде да го види. 

Обиколката сред народа, с купения от народа джип, продължава... Борисов обащава и раздава народни пари, все едно са негови...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...