Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Миролюба Бенатова хапе: Депутат от ГЕРБ влезе в ролята на зле прикрит садист (Защо политици от управлението са пълни КОМПЛЕКСАРИ?)

Миролюба Бенатова бе безпощадна към #хунтата – топ журналистът буквално съсипа с критики депутатите на управляващите, които, изнервени от близкия край на фиаското им във властта, започват все по-често да атакуват медиите, които не ги хвалят като пълни комплексари, видя репортер на Narod.bg.

В свой пост Миролюба Бенатова дискутира участието на евродепутата на Бойко Андрей Новаков в студиото на Би Ти Ви.

Ето какво написа Бенатова:

Да подмяташ реплики, които евентуално да уязвят журналиста, когато чуеш неудобен въпрос, разобличава, господа политици от управляващите и техните патерици. Разобличава вас.

Днес, в ролята на зле прикрит садист, влезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Антон Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му отговаря с вметки за аутокюто (апаратът, на който са изписани анонсите, които водещите четат), казва, че нямало от къде да чете и опитва да измества центъра на разговора.

Вчера Тома Биков използва същия похват срещу мен. Аз го питам какво се е променило, че през 2012–а нарича Борисов диктатор, а днес не би му поискал оставката. Той ми отвръща, че през 2012–а съм вземала интервюта от Борисов (сякаш това е нещо неестествено, предвид, че съм журналист).

Миналата седмица, като се усети натиснат, Марешки подметна, че и Ани Цолова така го притискала, но „вече я няма“, а той е в парламента.

Освен, че това поведение не е добра комуникационна стратегия, показва слабост, уважаеми събеседници. Липса на аргументи. И липса на мъжество.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!